Uutinen

Validian Fiilis-hanke: tunnustusta hyvän hengen ylläpitämisestä työyhteisössä

Työyhteisön hyvä henki ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat keskeisiä asioita Validia-taloissa, ja koronakevään poikkeusoloissa tämä on korostunut. Kun työntekijät voivat hyvin ja viihtyvät työssään, he pystyvät parhaiten tukemaan asiakkaitamme.
Jätkäsaaressa tehdään yhdessä ruokaa

Validia on halunnut kiittää yksiköidensä työntekijöitä hyvän hengen ylläpitämisestä Fiilis-diplomeilla ja -kannustusrahalla. Tunnustukset ovat osa Validian Fiilis-hanketta, joka käynnistyi helmikuussa. Ystävänpäivänä avatussa kyselyssä validialaiset pääsivät perustelemaan, miksi juuri heidän työyhteisössään on nauru herkässä, ympärillä mukavia työkavereita ja muutenkin reilu meininki.

Vastauksia kyselyyn tuli runsaasti. Esimerkiksi näin validialaiset kertoivat työyhteisönsä hyvästä fiiliksestä:

  • Tässä yksikössä työntekijöillä on kunnioittava ja lämmin suhtautuminen toisiaan kohtaan. Apua tarjotaan kysymättä, ja muistetaan kiittää, kun toinen auttaa.
  • Homma toimii. Kaikista asioista voi puhua työyhteisössä. Huumori kukkii. Esimies on mahtava osa työporukkaa. Keikkaritkin ovat arvostettu osa porukkaa.
  • Armollinen, mukava, kunnioittava ja kannustava tiimi. Jokainen saa olla oma itsensä ja työskennellä omalla tyylillään.
  • Aina kiva tulla töihin. Porukka iloista ja nauravaista.

Kaikki perusteluja lähettäneet Validia-talot saivat Hyvä työyhteisö -diplomin kiitokseksi ja muistutukseksi juuri niistä asioista, joita yksikön työntekijät ovat kehuneet omassa työyhteisössään. Lisäksi kuusihenkinen raati luki kaikki annetut perustelut anonyymeina ja valitsi niistä mielestään parhaat. Raadin parhaiksi katsomat perustelut oli annettu Haapaniemen, Kuopion ja Seinäjoen Validia-talojen hyvälle fiilikselle. Näihin kolmeen taloon lähti diplomin mukana Fiilis-kannustusraha, joka on tarkoitettu työntekijöiden virkistyskäyttöön.

Seuraavaksi Fiilis-hankkeessa on vuorossa kesätyöntekijöiden tervetulleeksi toivottaminen ja sen varmistaminen, että he saavat kaiken tarvitsemansa tiedon. Syksyllä hanke jatkuu teemalla Hyvällä mielellä kohti uutta vuotta.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake