Uutinen

Validia Oy on perustanut ryhmän valmistautumiseksi mahdolliseen tartuntatautiepidemiaan (COVID-19)

Ryhmän tärkein tehtävä on arvioida erilaisten skenaarioiden, esim. mahdollisten karanteenien vaikutuksia palvelutoimintaan sekä asettaa keinoja, joilla näitä vaikutuksia voidaan ehkäistä tai lieventää.

Ryhmän muodostavat henkilöstöasiantuntija, työsuojelupäällikkö Mari-Anne Mahkonen (projektipäällikkö), liiketoimintajohtaja Maija Väänänen (asiakasturvallisuus), henkilöstöjohtaja Eeva Engfelt (työntekijäturvallisuus) sekä toimitusjohtaja Päivi Harmaakorpi (viestintä ja ulkosuhteet). Ryhmä käyttää tarvittaessa asiantuntijana yleislääketieteen erikoislääkäri Sauli Siekkistä sekä konsultoi mm. viranomaisia.

Ryhmä koordinoi myös varautumista ja viestintää palvelutoiminnalle, pitää valmiussuunnitelmaa ajan tasalla, antaa tarkempia ohjeistuksia, seuraa valtakunnallista tilannetta, UM:n matkustustiedotteita sekä THL:n ja Työterveyslaitoksen ohjeita. Ryhmä käy myös jatkuvaa tiivistä dialogia palvelutoiminnan liiketoimintajohtajien, esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa.

Yksiköiden esimiehille toimitetaan vielä tänään tarkempaa ohjeistusta asiassa. Esimiehille järjestetään myös tämän viikon torstaina ja perjantaina Skype-tietoiskuja asiassa.

Käytännön yhteydenotoissa ryhmää edustaa Mari-Anne Mahkonen.

Lisätiedot toimitusjohtaja Päivi Harmaakorpi, p. 040 041 8826

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake