Uutinen

Validia mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ensimmäistä kertaa!

Validia rekrytoi tänäkin vuonna lähes 150 kesätyöntekijää. Se on iso määrä nuoria luomassa ensimmäisiä käsityksiään työelämästä ja Validiasta työnantajana.
Vastuullinen kesäduuni

Lisäksi olemme ensimmäistä kertaa mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. ”Olemme kehittäneet viime vuosina vahvasti henkilöstön saatavuuteen ja tyytyväisyyteen liittyviä prosesseja. Henkilöstön tyytyväisyys Validiaan työnantajana on kehittynyt myönteisesti viimeisimmän henkilöstökyselyn perusteella ollen 3,8/5. Lisäksi työntekijämme kokevat meillä työntekemisen merkityksellisyyden vahvasti. Tämän positiivisen pohjan perusteella halusimme lähteä mukaan Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Olemme ylpeitä, että voimme mahdollistaa nuorille kesätyökokemuksia myös näin korona-aikana. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä ja tämä kampanja auttaa meitä nostamaan näitä asioita lisää esiin organisaatiossamme sekä samalla kehittämään toimintaamme”, iloitsee henkilöstöjohtaja Eeva Engfelt.

Validia sitoutuu työnantajana VKD:n periaatteisiin:

  • hyvä hakijakokemus, mielekäs työ
  • perehdytys ja ohjaaminen
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • kohtuullinen palkka
  • kirjallinen työsopimus ja todistus

Voit lukea lisää Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta täältä.

Validialla panostetaan tällä hetkellä perehdytyksen kehittämiseen. Esihenkilöitä valmennetaan kevään aikana erityisesti kesätyöntekijöiden kohtaamiseen ja perehdyttämiseen. Nuori voi olla ensimmäistä kertaa oman alansa töissä, joten hyvän perehdytyksen ja palautteen annon merkitys korostuu. Lisäksi vuodesta 2018 asti käynnissä ollut Fiilis-hanke jatkuu palvelutoiminnassa teemanaan vahvasti myös uuden työntekijän tervetulleeksi toivottaminen ja työyhteisön hyvä fiilis.

Engfelt, Eeva
henkilöstöjohtaja
Validia Oy

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake