Uutinen

Validia mukana Kaupunkielämää-tapahtumassa Helsingin Jätkäsaaressa 1.-8.9.

Suomen Asuntomessut järjestää 1.–9.9.2018 yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa uudenlaisen kaupunkitapahtuman, joka nostaa esiin kaupunkiasumisen uusia innovaatioita ja näyttää asumisen arkea ja juhlaa jätkäsaarelaisten näkökulmasta. Asuntomessutapahtuma Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -tapahtumassa keskustellaan tulevaisuuden kaupunkiasumisesta ja sen aikana vierailija voi kurkistaa jätkäsaarelaisten elämään – taloyhteisöjen yhteistiloihin ja kattosaunoihin, kortteleihin, pihoihin ja puistoihin.

Myös Jätkäsaaren Validia-asunnot on mukana tapahtumassa. Pääset tutustumaan asuntoon, joka on suunniteltu liikuntaesteisen tarpeita ajatellen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kokeilla pyörätuolia ja muita apuvälineitä esteettömässä asunnossa.

Esittelykierrokset asuntoon (A66) ovat arkisin klo. 11:00-13:00 ja 1.9. sekä 8.9. lauantaina klo.13:30-15:30. Validia-asunnot sijaitsevat sukupolvienkorttelissa Setlementtiasuntojen vuokratalossa, osoitteessa Länsisatamankatu 34.  Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Tervetuloa!

 Kaupunkielämää

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake