Uutinen

Tavataan Kuntamarkkinoilla 12.-13.9.

Olemme tuttuun tapaan mukana Kuntamarkkinoilla. Tule tapaamaan meitä ja tsemppikummi Ulla Kuljua K-kerrokseen osastollemme E2.

Esittelemme tapahtumassa monipuolista asumispalvelujen ja kuntoutuksen tarjoamaa. Messuosastolla vierailee keskiviikkona vammaisurheilun ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari ja Validian tsemppikummi Ulla Kulju. Tapaat Ullan klo 12.30-14.30 välisenä aikana. Samalla voit osallistua kisaan, jossa voit voittaa Minna Parikan kenkälahjakortin.

Tietoiskuissa hyötytietoa asumispalveluista

Olet tervetullut tietoiskuumme keskiviikkona klo 10.00 Tietokimara-tilaan. Aiheemme on: MONA Asuminen® - omannäköistä elämää yhteisöllisessä ympäristössä. Asiantuntijamme Paula Tapani kertoo lisää asiakas- ja toimintakeskeisestä asumisesta, jossa korostuu jokaisen osallistuu, vaikuttavuus ja turvallinen asuinympäristö.

Torstaina klo 10.30 Tietokimara-tilassa käsittelemme asumisvalmennusta: Asumisvalmennuksella luotettava laaja-alainen arvio ja kokonaiskäsitys toimintakyvystä ja palveluista. Äänessä on asiantuntijamme Paula Tapani ja hän avaa mitä asumisvalmennus eli arvioiva ja valmentava asuminen pitää sisällään ja miten siitä hyötyy sekä asiakas että kunta.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aiheista lisää!

Kuntamarkkinat

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake