Uutinen

Susanna Laine nimitetty Validian viestintä- ja markkinointi-johtajaksi

VTM Susanna Laine on nimitetty 9.11.2020 alkaen Validian viestintä- ja markkinointijohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuullaan on yhtiön sisäinen ja ulkoinen viestintä, brändi, markkinointi sekä yhteiskuntasuhteet. Laine on viimeiset 10 vuotta toiminut Terveystalossa vastaten yhtiön viestinnästä, markkinoinnista ja brändistä.
Susanna Laine

"Suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto on suuressa poliittisessa ja rakenteellisessa murroksessa. Palveluille on kasvava tarve samaan aikaan kun meillä on mm. niin yksityisiä toimijoita kuin julkista sektoria koskettava yhteinen työvoima- ja rahoitushaaste. Tämä edellyttää kaikilta alan toimijoilta jatkuvaa kykyä ja ketteryyttä kehittää omaa toimintaa, kuten avoimuutta, toiminnan läpinäkyvyyttä sekä yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Tämän vuoksi haluamme panostaa jatkossa vahvasti myös Validian kykyyn ja valmiuksiin kommunikoida niin henkilöstön, asiakkaiden kuin kaikkien muidenkin sidosryhmien kanssa. Susanna Laineella on pitkä ja monipuolinen työkokemus eri toimialoilta viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä niin B2B- kuin B2C-kohderyhmille. Lisäksi hän tuntee sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan. Hänellä on vahvat näytöt vaikuttavan ja yrityksen liiketoimintaa rakentavan viestinnän ja markkinoinnin strategisesta suunnittelusta sekä johtamisesta mm. ISS Palveluista ja Terveystalosta. Olen erittäin iloinen, että saimme Susannan osaamisen ja terveydenhuollon kokemuksen osaksi meitä", toteaa Validian hallituksen puheenjohtaja Kirsi-Marja Ura.

"Koen niin viestinnän ammattilaisena kuin kansalaisena mielekkääksi työskennellä ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla ja suuren kehityskaaren edessä olevassa kasvuyrityksessä, jollainen Validia mielestäni on. Olen ollut mukana rakentamassa Terveystaloa alan johtavaksi toimijaksi hyvin monenlaisten muutosten ja kehitysvaiheiden kautta. Samaan aikaan kun Terveystalon myynti ja liikevaihto moninkertaistuivat ja yhtiöstä tuli asiakkaiden ensisijainen preferenssi, myös henkilöstötyy­tyväisyys parantui vuosi vuodelta. Merkittävä osatekijä näissä muutostilanteissa on ollut viestinnän ja markkinoinnin systemaattinen ja laaja-alainen tuki liiketoiminnalle sekä avoin vuorovaikutus eri sidosryhmien kanssa", kertoo Susanna Laine.

Lisätiedot:

Kirsi-Marja Ura, hallituksen puheenjohtaja, Validia Oy, puh. 050 514 3339
Susanna Laine, viestintä- ja markkinointijohtaja, Validia Oy, puh. 050 545 8333, susanna.laine@validia.fi  

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake