Siirry sisältöön

Satu Virtanen (KTM) on nimitetty 2.8.2021 alkaen Validian liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan henkilökohtaisen avun ja päivätoiminnan palvelut. Satu siirtyy tehtävään Terveystalosta, jossa hän on vastannut julkisille asiakkaille tuotetuista päivystyspalveluista.

Validian henkilöstöjohtajaksi on puolestaan nimitetty lokakuusta lähtien Sari Souranmaa (KTM, OTM), joka siirtyy yhtiöön Yliopiston Apteekista vastaavista tehtävistä.

Sadun ja Sarin nimitykset ovat osa Validian uutta strategiaa, joka lähtee rakentumaan kolmen suuren muutoksen ympärille:

  1. Rakennamme ja luomme aktiivisuuden sekä inhimillisyyden kulttuuria, jossa onnistuminen on mahdollista, ja jossa kukoistaa halu ja kyky ratkaista arjen pulmia ja kehittää omaa työtään.
  2. Uudistamme organisaatiomme. Järjestämme ja kasvatamme toimintaamme laatu edellä niin, että Validia toimii ja näyttäytyy yhtenäisenä kokonaisuutena. Selkiytämme työn tekemistä ja puramme epäselviä organisaatiorakenteitamme – ja ennen kaikkea saamme oikeat ihmiset tekemään oikeita asioita ja voimme jokainen olla läsnä arjessa.
  3. Uudistamme tapamme johtaa ja mitata laatua sekä jokapäiväistä työtä tähdäten ylivertaiseen palvelu- ja työtekijäkokemukseen.

”Validian strategisena tavoitteena on olla vammaispalveluiden laatujohtaja. Haluamme tarjota vammaisille ihmisille kaikki palvelut, joita he arjessaan tarvitsevat. Henkilökohtaisen avun palvelut ja päivätoiminta ovat keskeisiä vammaisten arkea parantavia palveluita ja Validia aikoo kasvattaa tarjoomaansa näissä toiminnoissa. Olen iloinen saadessamme Satun ja Sarin mukaan Validian osaavaan tiimiin. Satulla on pitkä kokemus sotealalta sekä henkilöstövuokrauksesta ja sen uudistamisesta ja Sarilla puolestaan pitkä kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja uudistuksista sekä niiden käytäntöön saattamisesta. Lämpimästi tervetuloa molemmat”, toivottaa toimitusjohtaja Laura Räty.

”Olen superinnoissani päästessäni validialaisten kanssa kehittämään niin Validiaa yrityksenä kuin tuottamiamme vammaispalveluja uuden strategiamme mukaisesti. Odotankin innolla elokuun alkua ja uusien työkavereiden tapaamista, toivottavasti livenä. Tulen operoimaan Oulusta, jossa asun mieheni ja kahden alakouluikäisen poikani kanssa. Vapaa-ajalla valmennan pesistä ja mahdollistan poikiemme jääkiekko-, jääpallo- ja pesisharrastuksia”, kertoo Satu.

”Uusi strategia ja organisaatio antavat mahdollisuuden Validian uudistumiseen ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni tekemään töitä validialaisten kanssa. Odotan malttamattomana lokakuuta. Vapaa-aika menee aktiivisen liikunnan ja perheen parissa. Perheeseen kuuluvat mies ja 5-vuotias poika. Asumme Hinthaarassa”, Porvoon reunalla, sanoo Sari.

Lisää ajankohtaisia uutisia

Evondosin ja Validian pilotti säästää hoitajatyötä ja lisää vammaisten omaa osallistumista sekä itsenäisyyttä

Uutiset 17.4.2024

Suomessa on erilaisten ympärivuorokautisten asumispalvelujen piirissä yli 60 000 henkilöä (THL). Monet totutuista ja käytössä …

Lääkehoito

Aivoviikko muistuttaa aivoterveyden merkityksestä – aivovamma koskettaa puolta miljoonaa suomalaista

Uutiset 15.3.2024

Kuka tahansa meistä Keväinen innokkuus, taitojen puute ja kelien vaihtuvuus lisäävät onnettomuusriskiä. Kuka tahansa meistä …

Mies käyttää pyörätuolia ja pelaa sulkapalloa.

Ilmoittautuminen vuoden 2024 liikuntapainotteisille kuntoutusjaksoille alkanut

Uutiset 13.2.2024

Tarjolla on neljä erillistä jaksoa, jotka sisältävät soveltavaa liikuntaa vertaisryhmässä ja eri terapiamuotoja yksilöllisen tarpeen mukaisesti.