Siirry sisältöön

Mari Sundberg (KTM) on nimitetty 16.8.2021 alkaen Validian liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen. Mari siirtyy yhtiöön konsulttitoimisto FCG:ltä.

”Toivotan Marin lämpimästi tervetulleeksi Validiaan. Mari on kokenut liiketoiminnan johtaja ja sotealan syväosaaja. On ilo saada hänet meidän tiimiin rakentamaan Validiasta vammaispalveluiden laatujohtajaa. Mari vastaa Validian suurimmasta liiketoimintakokonaisuudesta. Olemme VPL-asumisen markkinajohtaja ja aiomme olla sitä jatkossakin. Tämä tulee edellyttämään meiltä isoja muutoksia läpi koko toiminnan aivan palvelutuotannon arjesta vaikkapa digitalisaatiohankkeiden läpiviemiseen. Marin johdolla tulemme näyttämään VPL-asumisessa suuntaa koko Suomen vammaispalveluille”, kertoo Validian toimitusjohtaja Laura Räty.

”Olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta ja on mukava päästä tekemään kanssanne yhteistyötä. Uskon, että taustani niin vahvasta verkostorakenteestaan tunnetussa Terveystalossa samoin kuin FCG:n tuoma kuntakentän ja sosiaalipalveluiden tuntemus auttaa meitä yhdessä tavoittelemaan selkeää laatujohtajuutta. Odotan innolla pääseväni tutustumaan Validian ammattilaisiin ja kuulemaan ajatuksia ja ideoita siitä, miten saavutamme yhteisen tavoitteemme”, sanoo Mari.

Lisää ajankohtaisia uutisia

Evondosin ja Validian pilotti säästää hoitajatyötä ja lisää vammaisten omaa osallistumista sekä itsenäisyyttä

Uutiset 17.4.2024

Suomessa on erilaisten ympärivuorokautisten asumispalvelujen piirissä yli 60 000 henkilöä (THL). Monet totutuista ja käytössä …

Lääkehoito

Aivoviikko muistuttaa aivoterveyden merkityksestä – aivovamma koskettaa puolta miljoonaa suomalaista

Uutiset 15.3.2024

Kuka tahansa meistä Keväinen innokkuus, taitojen puute ja kelien vaihtuvuus lisäävät onnettomuusriskiä. Kuka tahansa meistä …

Mies käyttää pyörätuolia ja pelaa sulkapalloa.

Ilmoittautuminen vuoden 2024 liikuntapainotteisille kuntoutusjaksoille alkanut

Uutiset 13.2.2024

Tarjolla on neljä erillistä jaksoa, jotka sisältävät soveltavaa liikuntaa vertaisryhmässä ja eri terapiamuotoja yksilöllisen tarpeen mukaisesti.