Uutinen

Indego-kävelyrobottiin tutustumispäivä 15.5. Validia Kuntoutuksessa.

Yksilöllistä ja turvallista kävelykuntoutusta tukeva Indego-kävelyrobotti on nyt Validia Kuntoutuksessa käytössä. Indego on puettava robotisoitu ulkoinen tukiranka, joka mahdollistaa pystyasennon ja kävelyn liikuntarajoitteisella henkilöllä, jolla on diagnosoitu mm. selkäydinvamma, AVH, aivovamma, MS-tauti, CP-vamma tai muu neurologinen sairaus. Indegon kanssa voi harjoitella normaalissa toimintaympäristössä sekä sisällä että ulkona ja harjoitteet tehdään aina fysioterapeutin kanssa. Tule tutustumaan Indegoon 15.5. klo 16-18.

Indego on alaraajojen eksoskeleton on robotisoitu ulkoinen tukiranka, jonka edistyksellinen tekniikka mahdollistaa pystyasennon ja kävelyn liikuntarajoitteisille. Laitteen moottorit lantion- sekä polvinivelten kohdalla tuottavat kävelyliikkeen sekä avustavat pystyasentoon ja istumaan. Moottoreiden antama apu on säädettävissä erikseen kumpaankin jalkaan, mikä mahdollistaa yksilöllisen kuntoutuksen. Indegon kanssa voi harjoitella normaalissa toimintaympäristössä sekä sisällä että ulkona ja harjoitteet tehdään aina fysioterapeutin kanssa.

Laitekoulutetut terapeuttimme, laitevalmistajan edustaja, fysioterapeutti Jürgen Kaus ja  Fysiolinen asiantuntija Ville Tuominen ovat 15.5. klo 16-18 paikalla esittelemässä kävelyrobotin käyttöä ja vastaamassa kysymyksiin. Voit varata samalla oman kokeiluaikasi etuhintaan 99 €/kokeilukäynti 2h. Etu on voimassa 30.6.2019 asti ja edun saa käyttää 1 kerran/asiakas (norm. 149 €/kokeilukäynti 2h).

Esittelytilaisuus pidetään Validia Kuntoutuksessa, Synapsia-talossa os. Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lue lisää kävelyrobotti Indegosta

 

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake