Thumbnail

Tourulan Validia-talo

Talomme sijaitsee Jyväskylän kävelykadun lähellä monipuolisia palveluja. Meillä on turvallista asua ja viettää omannäköistä elämää.

Sijainti

Kerrostalomme on Jyväskylän keskustassa, hyvien palvelujen äärellä. Kaupat, apteekit, kirjasto, ravintolat, terveysasema ja Jyväskylän matkakeskus löytyvät läheltä.

Lyhyen matkan päässä ovat myös kauniit Jyväsjärven ulkoilureitit ja satama. 

Tietoa talosta

  • 21 asuntoa, kooltaan 37,5–42 m².
  • Osalla asunnoista on asuntokohtainen varastotila.
  • Yhteiset tilat: takalla varustettu oleskelu- ja ruokailutila, jumppa- ja kuntosali, sauna- ja pesutilat, pyykkitupa, jossa on pesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. 
  • Ulkona kaasugrilli ja pihaterassi.

Erityistä

Perinteisiimme kuuluu juhlistaa kalenterivuoden juhlapäiviä yhdessä ja asukastoimikunta pitää myös teemajuhlia. Lisäksi talon henkilökunta järjestää erilaisia vuodenaikoihin liittyviä tapahtumia. Yhteisessä oleskeluhuoneessa oleva takka luo lämmintä tunnelmaa.

Asukkaat voivat varata yhteistiloja myös omiin tilaisuuksiinsa.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaalla on mahdollisuus osallistua Validia-päivätoimintaan maanantai-iltapäivisin Tourulassa ja muina arkipäivinä Jyväskylän Validia-talossa. Päivätoiminta tarjoaa monipuolista tekemistä ja toiminta suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Tourulan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi vesimaksu ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset. Vaatehuollon maksut veloitetaan voimassaolevan palveluhinnaston mukaisesti. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta.

Yhteystiedot

Tourulan Validia-talo,
Vaihdekuja 4
40100 Jyväskylä
etunimi.sukunimi@validia.fi

 

Yksikön omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200