Tampereen päivätoiminta

Järjestämme Tampereella tavoitteellista ohjattua ryhmätoimintaa vaikeavammaisille henkilöille arkisin klo 9–15. Vaihteleva ja mielekäs toiminta tuo sisältöä arkeesi ja tukee toimintakykyäsi.
Thumbnail

Päivätoiminnassa pääset kokeilemaan rohkeasti ja ennakko-luulottomasti uusia menetelmiä sekä toimintatapoja. Toimintamme perustuu asiakkaiden omiin toiveisiin sekä tavoitteisiin. Asiakkaiden ja työntekijöiden luovien ajatuksien lisäksi konsultoimme ulkopuolisia ammattilaisia tuomaan toimintaamme lisää variaatioita. Teemme myös vierailuja sekä retkiä usein erilaisiin kohteisiin. Meillä pääset mukaan halutessasi myös vertaistuki- ja keskusteluryhmiin.

Meillä on käytössämme isot, esteettömät tilat ja wc:t, keittiö, lepomahdollisuus, oma piha, kädentaitopaja, kuntosali, musiikkivälineistöä ja paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä päivätoimintaamme ja pyydä kuluva ohjelma nähtäväksi – katsotaan millaisia sinua kiinnostavia ryhmiä meiltä löytyy!

Päivätoiminta tarjoaa paljon uusia kokemuksia, kontakteja ja vertaistukea. Asiakkaamme käyvät meillä säännöllisesti 1–5 kertaa viikossa.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Pääsääntöisesti asiakkaan kunta maksaa palvelun, joten ole yhteydessä kotikuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuutta tulla mukaan toimintaan! Päivätoiminnan voi maksaa myös palvelusetelillä. Toki voit myös ostaa palvelun itse.

Kysy lisää ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä!      

Yhteystiedot

Tampereen Validia-talon päivätoiminta
Ritakatu 7B, 33530 Tampere

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake