Siirry sisältöön

Kempeleen Validia-asunnot sijaitsevat kerrostalossa keskellä taajamaa, kaikkien palvelujen lähellä. Henkilökuntamme turvaa asukkaidemme elämää heidän yksityisyyttään kunnioittaen.

Tervetuloa meille

Meillä Kempeleen Validia-asunnoissa henkilökuntamme on aina läsnä turvaamassa arkea. Palvelut suunnittelussa otetaan huomioon asukkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Asuntomme sijaitsevat kerrostalossa, jossa on myös muita vuokralaisia. Hyvin varustelluissa esteettömissä asunnoissamme on omat saunat ja tilavat parvekkeet, joilla on mukava istuskella kesäisin. Keittiöiden tasoratkaisuissa on huomioitu pyörätuolien käyttäjät.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kempeleen Validia-asunnot
Annina Heikkinen
Palvelupäällikkö, Kempeleen Validia-asunnot
ma-su klo 7–21, joulun poikkeusaukioloajat 24.-26.12. klo 7-15

Kysy lisää Validian palveluista alueellasi

Tuukko nää meille töihin?

Mira Haukka
Mira Haukka
Rekrytointikoordinaattori

Yhteistä tekemistä ja rauhaa luonnon keskellä

Integroidun asumisen talossa on taloyhtiön yhteinen iso oleskelutila, joka on myös meidän käytössämme. Järjestämme oleskelutilassa muun muassa peli- ja elokuvailtoja sekä erilaisia juhlia, minkä lisäksi meillä on tapana tehdä yhteisiä retkiä.

Taloltamme pääsee lenkkeilemän myös itsenäisesti, sillä esteettömät reitit vievät talolta moneen suuntaan. Vaikka olemme aivan keskellä Kempeleen taajamaa, luontokin on meitä lähellä.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin tiiviiseen Kempeleen Validia-asuntojen porukkaan

Kempeleen Validia-talon pieni, tiivis työyhteisö toimi joustavasti ja on tarvittaessa valmis nopeisiinkin muutoksiin. Meillä voit aidosti vaikuttaa omaan työhösi. Talossamme saat hyvän perehdytyksen työhösi, ja kollegat ovat aina valmiita neuvomaan ja tukemaan sen jälkeenkin. Pienessä talossa opit tuntemaan hyvin paitsi työtoverisi myös asukkaamme. Työ meillä on aina mielekästä, ja tuttu porukka tekee siitä myös erityisen mukavaa.

Tietoa Kempeleen Validia-asunnoista

Keskeinen sijaintimme takaa sen, että kaikki palvelut ovat lähistöllä. Parinsadan metrin päästä löytyvät muun muassa hyvin varusteltu ruokakauppa ja apteekki, ja postiin ja terveyskeskukseenkin on matkaa alle kilometrin verran. Noin kahden kilometrin päässä on iso kauppakeskus, uimahalli sekä liikuntaharrastuksia ja konsertteja tarjoava Zemppi Areena. Kempelehalliin ja sen kuntosalille meiltä on matkaa puolisentoista kilometriä, samoin Pirilä-saliin, jossa pidetään konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden.

Kempeleen keskustan tuntumassa on myös kaunis museoalue, jossa järjestetään kesäisin monenlaisia tapahtumia. Lisää palveluja, kulttuuria ja harrastusmahdollisuuksia löytyy 20 kilometrin päästä Oulusta, jonne bussi vie kätevästi aivan talon tuntumasta.

Käyntiosoite

Kauppatie 14

90440 Kempele

Keskusta

Pohjois-Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Paikkojen määrä:11
Asuntojen koko:39,5-54,5m2
Yhteiset tilat:Integroidun asumisen talossa on käytössä taloyhtiön yhteinen oleskelutila.
Palvelumme:Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen