Siirry sisältöön
Kempeleen Validia-asunnot ulkoapäin, keltatiilinen kerrostalo.

Kempeleen Validia-asunnot sijaitsevat kerrostalossa keskellä taajamaa, kaikkien palvelujen lähellä. Asukkaamme viettävät aidosti omannäköistään elämää, jossa palvelut järjestetään heidän yksityisyyttään kunnioittaen.

Hoitaja ja asiakas täyttävät yhdessä ristikkoa.

Tervetuloa meille

Meillä Kempeleen Validia-asunnoissa jokainen asukas saa viettää itsenäistä, omannäköistään elämää, mutta henkilökuntamme on aina läsnä turvaamassa arkea. Palvelut järjestämme asukkaan toivomalla tavalla hänen yksityisyyttään kunnioittaen.

Asuntomme sijaitsevat kerrostalossa, jossa on myös muita vuokralaisia. Hyvin varustelluissa esteettömissä asunnoissamme on omat saunat ja tilavat parvekkeet, joilla on mukava istuskella kesäisin. Keittiöiden tasoratkaisuissa on huomioitu pyörätuolien käyttäjät.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kempeleen Validia-asunnot
Päivi Karjala
Palvelupäällikkö, Kempeleen Validia-asunnot

Kysy lisää Validian palveluista alueellasi

Tuukko nää meille töihin?

Mira Haukka
Mira Haukka
Rekrytointikoordinaattori

Yhteistä tekemistä ja rauhaa luonnon keskellä

Integroidun asumisen talossa on taloyhtiön yhteinen iso oleskelutila, joka on myös meidän käytössämme. Järjestämme oleskelutilassa muun muassa peli- ja elokuvailtoja sekä erilaisia juhlia, minkä lisäksi meillä on tapana tehdä yhteisiä retkiä.

Taloltamme pääsee lenkkeilemän myös itsenäisesti, sillä esteettömät reitit vievät talolta moneen suuntaan. Vaikka olemme aivan keskellä Kempeleen taajamaa, luontokin on meitä lähellä.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin tiiviiseen Kempeleen Validia-asuntojen porukkaan

Kempeleen Validia-talon pieni, tiivis työyhteisö toimi joustavasti ja on tarvittaessa valmis nopeisiinkin muutoksiin. Meillä voit aidosti vaikuttaa omaan työhösi. Talossamme saat hyvän perehdytyksen työhösi, ja kollegat ovat aina valmiita neuvomaan ja tukemaan sen jälkeenkin. Pienessä talossa opit tuntemaan hyvin paitsi työtoverisi myös asukkaamme. Työ meillä on aina mielekästä, ja tuttu porukka tekee siitä myös erityisen mukavaa.

Tietoa Kempeleen Validia-asunnoista

Keskeinen sijaintimme takaa sen, että kaikki palvelut ovat lähistöllä. Parinsadan metrin päästä löytyvät muun muassa hyvin varusteltu ruokakauppa ja apteekki, ja postiin ja terveyskeskukseenkin on matkaa alle kilometrin verran. Noin kahden kilometrin päässä on iso kauppakeskus, uimahalli sekä liikuntaharrastuksia ja konsertteja tarjoava Zemppi Areena. Kempelehalliin ja sen kuntosalille meiltä on matkaa puolisentoista kilometriä, samoin Pirilä-saliin, jossa pidetään konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden.

Kempeleen keskustan tuntumassa on myös kaunis museoalue, jossa järjestetään kesäisin monenlaisia tapahtumia. Lisää palveluja, kulttuuria ja harrastusmahdollisuuksia löytyy 20 kilometrin päästä Oulusta, jonne bussi vie kätevästi aivan talon tuntumasta.

Käyntiosoite

Kauppatie 14

90440 Kempele

Keskusta

Pohjois-Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Paikkojen määrä:11
Asumisen tyyppi:Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen
Asuntojen koko:39,5-54,5m2
Yhteiset tilat:Integroidun asumisen talossa on käytössä taloyhtiön yhteinen oleskelutila.
Palvelumme:Asumispalvelut, Henkilökohtainen apu