Siirry sisältöön

Kauklahden Validia-asunnot sijaitsevat viehättävällä nykyaikaisella asuinalueella, josta käsin on helppo liikkua sekä paikallisten palvelujen pariin että ympäri pääkaupunkiseutua.

Tervetuloa meille

Kauklahden Validia-asunnoissa elät elämää nykyaikaisella mutta viehättävän kylämäisellä asuinalueella, jossa rakennuskanta on uutta ja liikkuminen leveillä, tasaisilla jalkakäytävillä helppoa. Myös talo, jossa asuntomme sijaitsevat, on nykyaikainen ja toimiva. Meillä on 12 asuntoa pienkerrostalossa, jossa on myös muita vuokralaisia. Pihapiirissämme tapaat siis monenlaisia ihmisiä.

Kauklahden Validia-asuntojen asunnon kuva ilman kalusteita.
Kauklahden Validia-asuntojen asunnon parveke.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kauklahden Validia-asunnot
Taija Vuori
Yksikönpäällikkö, Kauklahden Validia-asunnot
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätiedot ja paikkakyselyt

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule töihin Kauklahden Validia-taloon

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Avarat ja esteettömät asunnot tukevat itsenäistä toimintaa

Kaikki asuntomme ovat esteettömiä, avaria ja valoisia. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon apuvälineiden käyttö. Pyörätuolin käyttäjän on esimerkiksi helppo toimia keittiössä, ja jokaisessa asunnossamme on tilava kylpyhuone. Monessa asunnossamme on myös parveke.

Taloyhtiössämme on yhteinen kerhohuone, jossa pidämme asukaskokouksia vähintään neljä kertaa vuodessa. Tämän lisäksi järjestämme asukkaiden toiveiden mukaan muitakin yhteisiä kokoontumisia, kuten leffailtoja. Iltaisin ja viikonloppuisin asukkaat voivat varata kerhohuonetta myös omiin tilaisuuksiinsa, ja monet asukkaamme ovatkin järjestäneet itsenäisesti erilaisia kokoontumisia. Meillä on helppo tutustua naapureihin ja suunnitella heidän kanssaan yhteistä tekemistä.

Validialainen hoitaja.

Tule yhteisölliseen työporukkaan Kauklahteen

Kauklahden Validia-asunnoissa henkilökunnalla on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Tunnelma pienessä yksikössämme on yhteisöllinen, sillä tunnemme hyvin sekä toisemme että asukkaamme. Työ meillä on monipuolista, joka tuo arkeen vaihtelevuutta. Meille on helppo tulla töihin mistä tahansa päin, sillä asuntomme ovat lähellä Kauklahden juna-asemaa ja pihastamme löytyy myös autopaikkoja henkilökunnalle.

Tietoa Kauklahden Validia-asunnoista

Lähin kauppa on noin 200 metrin päässä taloltamme, ja apteekkiin on matkaa 300 metriä. Alle kilometrin säteellä talosta löytyy myös muun muassa parturi-kampaamo, kahviloita, ruokaravintoloita ja kirjasto. Juna-asemalle meiltä on matkaa puolisen kilometriä.

Talomme mukavassa pihapiirissä tutustut helposti naapureihin, ja pihasta on helppo lähteä ulkoilemaan nykyaikaisen asuinalueen esteettömille reiteille. Heti talon tuntumasta löytyy puistomaista maisemaa, jossa pääset nauttimaan luonnon vehreydestä.

Käyntiosoite

Klippinkitie 3–5

02780 Espoo

Kauklahti

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Pienkerrostalo
Rakennusvuosi:2006
Paikkojen määrä:12
Asuntojen koko:39-45 m2
Yhteiset tilat:Integroidun asumisen yksikössä käytössämme on taloyhtiön kerhohuone, esteetön sauna, maksuton pyykkitupa ja asuntokohtaiset varastot.
Palvelumme:Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen