Sairaanhoitaja Eeva: ”Yllätyin iloisesti siitä, kuinka paljon voin vaikuttaa työni kulkuun”

Työ Kouvolan Validia-talossa kuulosti työpaikkailmoituksen perusteella mielenkiintoiselta, vaihtelevalta ja itsenäiseltä – sellaiselta, että työssä saa käyttää omaa harkintakykyään. Todellisuus vastasi hyvin työpaikkailmoituksen kuvausta. Tai se oli oikeastaan jopa iloinen yllätys, kuinka paljon pystyn todellakin vaikuttamaan itse työni kulkuun. Kaikkia työpäiviäni yhdistää se, että tulen aamuseitsemältä ja lähden kotiin iltapäivällä. Siihen väliin mahtuukin sitten yhtä ja toista, eikä tyypillistä työpäivää olekaan.
Eeva Pasila 1

Esimies kuuntelee toiveita ja tarpeita
Juuri vaihtelevuus on yksi työni parhaista puolista. Toinen ovat työkaverit. Meillä on töissä tosi hyvä porukka, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työkaverit neuvovat ja tsemppaavat aina, jos on jotain mielen päällä. Ja meillä on hauskaa yhdessä.

Työyhteisössämme on kolmisenkymmentä ihmistä, ja kaikilla on hyvin erilaiset taustat. Esimerkiksi minä itse tulin tänne vuosi sitten syyskuussa, mitä ennen olin työskennellyt julkisella puolella niin lastenosastolla, erikoissairaanhoidossa kuin terveyskeskuksen päivystyksessäkin.

Jokainen meistä pystyy tietysti vaikuttamaan työpaikan ilmapiiriin, mutta keskeistä hyvän hengen luomisessa on taitava ja joustava esimiestyö. Esimiehemme on helposti tavoitettavissa ja tiedottaa meille hyvin asioista. Hän kuuntelee toiveitamme ja pyrkii mahdollistamaan sen, että esimerkiksi pienten lasten vanhemmat voivat tehdä aamuvuoroja.

Eeva Pasila 2


Hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen
Esimiehelle voi myös ehdottaa koulutuksia, joihin haluaisi osallistua. Minusta on hienoa ja tärkeää, että meillä Validialla pääsee hyvin koulutuksiin. Kävin itse viime keväänä ergonomiakorttikoulutuksen, ja minut nimettiin talomme ergonomiavastaavaksi.

Koulutuksessa opin, miten parhaiten avustamme asiakkaitamme ja säästämme samalla omaa kehoamme. Opetan näitä taitoja työkavereille, ja käyn tarvittaessa neuvomassa asiakastilanteissakin, jos joku kaipaa apua. Lisää koulutuksia on taas luvassa, kunhan koronatilanne on ohi.

Eeva Pasila
sairaanhoitaja

Kouvolan Validia-talo

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake