Pasilan päivätoiminta

Järjestämme Pasilassa arkisin mielenkiintoista, tavoitteellista toimintaa vammaisille henkilöille. Päivätoiminnan ryhmät on jaettu asiakkaiden kiinnostusten mukaan ja toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. Tule mukaan Pasilan toimintaan ja saat päivääsi paljon uutta tekemistä!

Pasilan ikkuna

Tule mukaan tekemään arjesta mielenkiintoista!

Oletko sinä kiinnostunut kokkauksesta, käsillä tekemisestä, leffoista, musiikista, uusista ideoista ja hauskasta seurasta? Tule mukaan  ja ruvetaan järjestämään asioita yhteisten toiveiden pohjalta.

Meillä voit itse vaikuttaa siihen, mitä haluat minäkin päivänä tehdä. Toimimme pienryhmäpajoissa, joissa on mahdollisuus oppia uutta ja toteuttaa itselle mieluista toimintaa. Pienryhmiemme teemat ovat: kädentaidot, liikunta&pelit, luova toiminta sekä keskustelupohjaiset ryhmät. 

Käytössämme on mm. verstas ja lasinpolttouuni ja keittiö. Toimintamme on todella monipuolista: teemme juttuja musavisasta dadarunouteen, betonitöistä sokerimaalaukseen. Hyödynnämme töissämme paljon kierrätysmateriaaleja – meidän käsissämme moni roska saa uuden elämän taideteoksena tai käyttötavarana. Teemme myös retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin ja käymme vaikka leffassa yhdessä.

Kesällä ulkoillaan paljon ja pelaillaan esim. mölkkyä. Seuraamme myös jatkuvasti uuden Tripla-keskustan rakentumista ja hyödynnämme tehokkaasti kasvavan Pasilan palveluja. 

" Täällä on hyvä meininki ja hyvät ohjaajat"

Sen lisäksi ,että meillä tapahtuu, voit myös pitää taukoja päivän aikana. Iltapäiväkahvi on yhteinen hetkemme, josta on mukava nauttia hyvässä seurassa. 

Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen tiloissa Itä-Pasilassa. Isot tilat ovat esteettömät ja valoisat, eikä isommatkaan liikkumisen apuvälineet ole este  saapua paikalle. Meiltä löytyy myös lepotila ja tilava WC. Kulkuyhteydet ovat hyvät: meille pääset niin junalla, ratikalla kuin busseilla.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan oppilaitosten kanssa, joten sinulla on mahdollisuus myös osallistua opiskelijoiden ohjaamiin ryhmiin.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä! Pääsääntöisesti asiakkaan kunta maksaa palvelun, joten ole yhteydessä myös kotikuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuutta tulla Pasilaan. Toki voit myös ostaa palvelun itse.

Yhteystiedot

Pasilan Validia-päivätoiminta,
Kumpulantie 1 A, 6. krs, 00520 Helsinki

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake