MONA Kotiin

MONA Kotiin on kuntouttava asumismuoto, jossa korostuvat osallistuva asuminen ja laaja-alainen verkostotyöskentely. Tukea tarjotaan asiakkaan kotona ympäri vuorokauden.
Thumbnail

MONA Kotiin on tarkoitettu henkilöille, joilla on useita itsenäiseen asumiseen liittyviä  toiminnallisia haasteita. Palvelusuhteen alussa Validia Asuminen kartoittaa asiakkaan tuen tarpeen. Asukkaan tarvitsema palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä asukkaan itsensä ja hänen verkostojensa kanssa. Palvelun tavoitteena on auttaa asiakasta elämään omannäköistään elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Asiakkaan kanssa harjoitellaan erilaisia kodintaitoja ja arjen rutiineja, jotka vahvistavat hänen toimintakykyään.

Tukena moniammatillinen tiimi

Moniammatillinen tiimi ja asiantuntijaverkosto tukevat asiakasta kohti omatoimisempaa ja itsenäisempää elämää. Tiimiin kuuluu muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja kuntoutus- tai sosiaaliohjaaja. 

Palvelua kotiin

MONA Kotiin toteutetaan avopalveluna asiakkaan kodissa. Asunto voi sijaita esimerkiksi MONA Asumisen lähipiirissä tai kauempanakin. Asumisessa huomioimme esteettömän ja turvallisen koti- ja toimintaympäristön. Tarvittaessa asiakkaan käytössä voi olla yksilöllisiä turvateknologisia ratkaisuja.  
Toteutamme MONA Kotiin -palvelua asiakkaan omassa vuokra-asunnossa, omistusasunnossa tai Validia Asumisen välivuokraamassa asunnossa. 

Oletko kiinnostunut MONA Kotiin -palvelusta?

Lisätietoja palvelusta saat Haapaniemen ja Lintukorven Validia-talojen palveluesimiehiltä. Suunnittelemme ja sovimme palvelukokonaisuuden yhdessä asiakkaan verkostojen kanssa.


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake