Hengitysvajeasiakkaiden palveluasuminen

Tarjoamme tehostettua palveluasumista hengitysvajeisille asiakkaille Tampereen Validia-talon hengitysvajeyksikössä. Asiakkaamme tarvitsevat tehostettua hoivaa ja jatkuvaa valvontaa ympäri vuorokauden.
Thumbnail

Palveluasuminen on hyvä vaihtoehto, jos olet sairaalahoidossa tai asut omaishoidon avulla kotona. Tarjoamamme palveluasuminen on tehostettua ja ympärivuorokautista ja sitä täydennetään vamman tai sairauden vaatimalla erityisosaamisella. Käytössäsi on esteetön ryhmäkotiasunto, joka on varustettu palvelukutsulaitteilla.

Asiakaslähtöistä palvelua ja osaamista

Suunnittelemme palvelun yhteistyössä sinun ja asiantuntijaverkostojesi kanssa. Huomioimme myös sairaalan määritykset ja vaatimukset hoidolle. Palvelumme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja itsemääräämisoikeutesi kunnioittamiseen. 
Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vahva osaaminen erityisryhmien palveluiden toteuttamisessa. Teemme myös yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa. Tuemme henkilöstön ammatillista osaamista säännöllisin täydennyskoulutuksin.

Asumaan hengitysvajeyksikköön

Palveluasuminen edellyttää kunnan myöntämää maksusitoumusta. Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun, sosiaalitoimeen tai voit kysyä myös lisätietoja Tampereen Validia-talosta.  Mahdollisista lisäpalveluista sovimme erikseen palvelusuunnitelmaa tehtäessä. 
Asukkaana kustannat normaaliin elämään liittyvät tavanomaiset kulut, kuten vuokran, ruoan, vaatteiden pesun, siivousaineet, lääkkeet ja terveydenhuollon käyntimaksut.


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake