Oulun Validia-talon MONA-asunnot

Asuntomme sijaitsevat Oulun Validia-talossa, luonnonkauniilla ja rauhallisella Lintulan alueella. Meillä voi asua turvallisesti ja itsenäisesti sekä hyödyntää talon yhteisiä esteettömiä tiloja.
Thumbnail

Sijainti

Kerrostalomme on Lintulan kaupunginosassa luonnonläheisellä alueella, aktivoivassa ympäristössä, jossa luontopolkukin on lähellä. Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä matkaa ja bussi keskustaan kulkee aivan talon vierestä.  

Tietoa talosta

  • Oulun Validia-talon neljännessä kerroksessa on 9 yksiötä kooltaan 30,5m² ja kaksi asuntoa arvioivaan ja valmentavaan asumiseen, kooltaan 35,5m² ja 39,5m².
  • 4. kerroksen asunnot ja yhteistilat on remontoitu syksyllä vuonna 2017.
  • Asukkaiden käytössä on talon kellarikerroksen esteetön saunatila ja takkahuone.

Erityistä

MONA Asuminen® on luotu erityisen vaativiin asumistarpeisiin. Asukas on itse mukana arjen ja asumisen suunnittelussa. Toiminnassamme korostuvat yhteisöllisyys, osallisuus ja turvallisuus. Asiakkaan tukena on moniammatillinen asiantuntijaverkostomme.  

Meillä tehdään paljon asioita yhdessä. Pidämme säännöllisesti yhteisöpalavereita, joissa käymme läpi muun muassa ajankohtaisia asioita.  Järjestämme yhteisiä tapahtumia ja valmistaudumme eri juhlapäiviin yhdessä suunnitellen ohjelmanumeroita myöten. Osallistumme myös koko talon yhteisiin tapahtumiin.

Palvelut

Tarjoamme asiakaslähtöistä MONA Asumista® vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kaksi asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten:
arvioivaan ja valmentavaan asumiseen.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Yksikön omavalvontasuunnitelma

Asukkaaksi taloon

Ota yhteyttä: yksikönpäällikkö Tuula Perämäki, p. 044 765 0570

Yhteystiedot

Oulun Validia-talo,
Kaislatie 1 A,
90150 Oulu 

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake