Lähihoitajan työnkuva on monipuolinen.

Opiskelijalle

Voit hakea Validiaan työharjoitteluun asumis- tai kuntoutuspalveluihin.
 • Asumispalveluissa: Tarjoamme alan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia tehdä keikkaluontoista työtä. Kysy meiltä myös lopputyöhön aiheita. Harjoittelun ja opiskelun kautta sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ tutussa yrityksessä. Kysy lisää Validia-toimipisteestä.
   
 • Kuntoutuspalveluissa: Tarjoamme monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia erilaisissa hoitotyön ja kuntoutuksen toimintaympäristöissä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kuntoutus@validia.fi. Hoitotyön työharjoittelupaikat sairaanhoitajille ilmoitetaan Jobstepin kautta. Lähihoitajien harjoittelut sovitaan yhteistyöoppilaitosten kanssa.
   
 • Fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden harjoittelu
  Otamme viimeisen syventävän harjoittelujakson fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoita harjoitteluun. Harjoittelun aloitusajankohta vaikuttaa harjoittelijan valintaan, koska pyrimme ottamaan harjoitteluun kaksi opiskelijaa yhtä aikaa.  Opiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkaa Validia Kuntoutukseen Jobiilin kautta.
   
 • Jos haluat työharjoitteluun meille, ota yhteyttä toivomaasi paikkakunnan Validia-toimipisteeseen. Katso tästä toimipisteet.
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake