Minnan asukastarina

"Täällä olen saanut arjen itseni näköiseksi." toteaa Tourulan talon asukkaana vuodesta 2013 viihtynyt Minna. Myös asunnon valoisuus isojen ikkunoiden ja lasitetun parvekkeen vuoksi viehättivät heti Minnaa.

Minna on asunut elämänsä aikana monessa eri paikassa. Tutuksi ovat tulleet isommat ja pienemmät asumisyksiköt, yksityiset ja kunnalliset sekä asuminen omassa asunnossa turvapuhelimen varassa.  Monien mutkien kautta vuonna 2013 Minnalle tuli mahdollisuus tutustua Tourulan validia-taloon. Heti ensikäynnillä hän ihastui talon nuorekkaaseen ja siistiin yleisilmeeseen, talo ei erottunut ulospäin ympäröivästä  asumiskannasta mitenkään. Sijainti matkakeskuksen kupeessa ja keskustan palvelujen läheisyydessä tuntuivat maalaistytöstä luksukselta. Myös asunnon valoisuus isojen ikkunoiden ja lasitetun parvekkeen vuoksi viehättivät heti Minnaa. Päätös muuttamisesta oli helppo tehdä, kun tyhjä asuntokin yksikössä sopivasti oli.

Samat asiat jotka viehättivät ensikäynnillä luovat mukavuutta asumiseen edelleen ja jaksavat ilahduttaa vielä seitsemän asumisvuoden jälkeenkin. Asunnon noin 40 neliötä ovat mahdollistaneet oman näköisen sisustamisen ja kaikki tärkeät oman kodin toiminnat. Keittiösyvennyksessä on mahdollista valmistaa omia herkkuruokia ja paistaa vaikka joulupiparit, vaikka hyödyntääkin talon ateriapalveluita. Minna on taitava käsitöiden tekijä ja usein koti täyttyykin erilaisista kädentaito projekteista ja muista arjen askareista.

Minna kertoo että oman arjen aikatauluttaminen on sujunut hyvin. Hän kokee saaneensa palvelut joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Välillä aikatauluista neuvotellaan jos saman aikaisia toiveita on paljon, mutta yleensä löydetään hyvä ratkaisu niin että olen saanut itselle tärkeät asiat ja menot toteutetuiksi. Nyt koen että minulla on vastuu omasta elämästä ja saan sopivasti apua oman näköisen arjen pyörittämiseen.

MInna Tourulan Validia talosta
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake