Siirry sisältöön

Asumisen palveluissamme sekä henkilökohtaisessa avussa työskentelee myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, ja he ovat arvostettu osa työyhteisöämme. Meille voit hakeutua myös opintoihin kuuluvaan harjoitteluun, kesätöihin, sijaiseksi tai vaikkapa oppisopimusopiskelijaksi.

Työn ja opiskelun yhdistäminen on meillä helppoa ja sujuvaa

Meille ovat opintojensa eri vaiheissa olevat henkilöt erittäin tervetulleita. Opiskelu sujuu työn ohessa sujuvasti, sillä meillä voit tehdä keikkatyötä oman aikataulusi mukaan, loma-aikoina sekä toimia myös pidemmässä sijaisuudessa, kun opintosi ovat riittävän pitkällä. Työvuorot pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan suunnittelemaan työntekijöiden omaan elämään sopivaksi.

Voit hakea meille, jos:

Työssäoppimisjaksot ja oppisopimus

Opintojen suorittaminen yksiköissämme:

Mikäli olet kiinnostunut edellä mainituista mahdollisuuksista, ole rohkeasti yhteydessä rekry@validia.fi . Voit myös olla suoraan yhteydessä sen yksikön esihenkilöön, missä toivoisit voivasi opintoja suorittaa. Työsopimus tehdään aina määräaikaiseksi oppisopimuksen ajalle, ja edellyttää opintojen etenemistä. Henkilökohtaisen avun palveluissamme työskennellään yksin, joten oppisopimusjakso tai työharjoittelu tapahtuvat pääasiassa asumisyksiköissämme.

Työmahdollisuudet sotealan opiskelijalle

Opiskelijalle meillä on tarjolla runsaasti erilaisia työskentelymahdollisuuksia. Lähihoitajan ja hoiva-avustajan tehtäviin edellytetään sosiaali- ja terveysalan opintoja, mutta henkilökohtaisena avustajana voit työskennellä, vaikka sinulla ei alan opintoja tai kokemusta olisikaan.

Työskentely on meillä mahdollista:

Voit selata tarjolla olevia työmahdollisuuksia tästä: linkki Avoimet työpaikat, lähihoitajat ja ohjaajat. Voit myös laittaa sähköpostilla yhteystietosi ja työskentelypaikkakuntasi: rekry@validia.fi.

Tutustu meihin työnantajana

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä