Meille töihin

Meillä on töissä hoitotyön ja kuntoutuksen ammattilaisia ja mm. moniammatillisessa työryhmässä työskentelee lääkäreitä, psykologeja, neuropsykologeja, fysio-, toiminta-, työ- ja puheterapeutteja, sosiaalityöntekijöitä, liikunnanohjaajia, apuvälineteknikko, vapaa-ajanohjaaja, vertaiskuntouttajia ja kuntoutustyöntekijä.

Rekrytoimme uusia työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ja eripituisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme keikkatyötä oman aikataulusi mukaan sekä harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille.

Työskentely Validia Kuntoutuksessa

Panostamme henkilöstömme kouluttautumiseen ja kannustamme työntekijöitämme osallistumaan ammatilliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja huolehdimme siitä monin keinoin mm. yhteisten tapahtumien lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Opiskelijalle

Tarjoamme monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia erilaisissa hoitotyön ja kuntoutuksen toimintaympäristöissä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kuntoutus@validia.fi. Hoitotyön työharjoittelupaikat sairaanhoitajille ilmoitetaan Jobstepin kautta. Lähihoitajien harjoittelut sovitaan yhteistyöoppilaitosten kanssa.

Fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden harjoittelu

Otamme viimeisen syventävän harjoittelujakson fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoita harjoitteluun. Harjoittelun aloitusajankohta vaikuttaa harjoittelijan valintaan, koska pyrimme ottamaan harjoitteluun kaksi opiskelijaa yhtä aikaa.  Opiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkaa Validia Kuntoutukseen Jobiilin kautta.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake