Laura Räty kutsuu mukaan uudistuvan Validian rakentamiseen

Laura Räty siirtyi tällä viikolla Terveystalosta Validian toimitusjohtajaksi. Terveystalossa Laura on viiden vuoden ajan vastannut julkiselle sektorille tuotetuista palveluista – kunta-ulkoistuksista, palvelumyynnistä, kuntien työterveyspalveluista, erikoissairaanhoidosta, lääkärivuokrauksesta ja valinnanvapauskokeiluista. Sitä ennen Laura on toiminut mm. sosiaali- ja terveysministerinä ja Helsingin apulaiskaupunginjohtajana vastaten pääkaupungin varhaiskasvatuksesta sekä sosiaali- ja terveystoimesta.
Laura Räty

Koulutukseltaan Laura on lääkäri ja eMBA. Lääkärin peruskoulutuksestaan huolimatta Laura on lähes koko uransa keskittynyt kliinisen työn sijaan suomalaisten sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseen ja katsonut toimialaa niin julkisen tilaajan kuin yksityisen palvelutuottajan silmin. Validiassa Laura näkee paljon mahdollisuuksia ja tavoitteena onkin rakentaa Validiasta vammaispalveluiden laatujohtaja.  

- Meillä on valtava määrä osaamista monipuolisista vammaispalveluista. Olemme asumispalveluiden markkinajohtaja, lisäksi tuotamme huippuluokan kuntoutusta ja tarjoamme vammaisille useita tärkeitä palveluita kuten henkilökohtaista apua ja päivätoimintaa.  Uskon, että vammaispalveluissa on tarvetta vahvalle vastuulliselle yhteiskunnalliselle yritykselle, joka toimii julkisen sektorin luotettavana kumppanina. On kaikkien suomalaisten etu, että pystymme tukemaan jokaisen kansalaisen itsenäisyyttä, toimintakykyä ja itsemääräämisoikeutta. Näihin asioihin me keskitymme Validiassa, Laura Räty painottaa.

- Validian toiminta pohjaa tiukasti inhimillisiin arvoihin – ihmisten samanarvoisuuteen ja itsemääräämisoikeuteen sekä Invalidiliiton omistajataustaan. Haluamme olla uudistamassa suomalaista yhteiskuntaa ja tulemme olemaan entistä vahvemmin mukana myös yhteiskunnallisessa keskustelussa. Validiaa uudistetaan vanhaa kunnioittaen ja yhteistyötä rakentaen. Yhteistyö kuntakumppaneiden, viranomaisten, asiakkaiden, henkilökunnan ja vammaistyön asiantuntijoiden kanssa tulee olemaan yksi toimintamme kulmakivistä tulevaisuudessa. Haluan kutsua kaikki mukaan osallistumaan uudistuvan Validian kehittämiseen.  

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake