Teknologiakuntoutus

Teknologia-avusteinen harjoittelu perustuu lukuisiin toistoihin, joilla mahdollistetaan liikkeen oppiminen ja automatisoituminen. Teknologia ja pelit yhdessä tuovat vaihtelevuutta terapiaan ja harjoittelu tuntuu mielekkäämmältä. Kuntoutuksessamme on valittavana seitsemän eri teknologia-avusteista laitetta.
Kävelykuntoutusta

Kuntoutuksessa edistetään kuntoutujan toimintakykyä elämänlaadun, työn ja opiskelun parantamiseksi. Laitteet mahdollistavat helpon ja entistä tarkemman kuntoutuksen vaikuttavuuden seurannan. Harjoitus aloitetaan yleensä helpoimmasta harjoituksesta siirtyen taidon kehittyessä vaativampaan harjoitukseen. Kuntoutus voidaan tehdä myös kiertoharjoitteluna, jolloin kuntoutuja hyötyy useista eri laitteista.

Validia Kuntoutuksessa harjoitellaan kuntoutusteknologian uusimmilla laitteilla. Laitteissa on pelejä ja virtuaalimaisemia, jotka innostavat liikkumaan. Niillä voi harjoitella esimerkiksi käden- ja sormien liikkeitä, tasapainoa ja kävelyä. Lisäksi pelit, kuvat ja muodot herättelevät aisteja, hahmottamista ja motivaatiota.

Yksilöllisesti ja yhdessä

Kuntoutusteknologia mahdollistaa monipuolisen harjoittelun uudenlaisessa kuntoutusympäristössä. Terapia on aina yksilöllisesti suunniteltua, mutta samalla voit harjoitella yhdessä muiden kuntoutujien kanssa avoterapiana, päiväkuntoutuksena tai laitoskuntoutuksena.

Soveltuu kaikenikäisille

Uusia laitteita voivat käyttää kaikenikäiset kuntoutujat sekä erityyppiset kuntoutujaryhmät. Ne soveltuvat neurologisten sairauksien sekä erilaisten vammojen ja tapaturmien jälkeiseen kuntoutukseen. Terapiaan voi hakeutua Kelan kuntoutuspäätöksellä, terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä lääkärin lähetteellä itse maksaen.

Tervetuloa tutustumaan kuntoutusteknologiaa hyödyntävään kuntoutusympäristöömme.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake