Hyvän kuntoutuksen paikka

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme sulkemaan Synapsian allasosastomme toistaiseksi. Noudatamme valtakunnallisia suosituksia koronarajoituksista ja joudumme valitettavasti perumaan kaikki allasterapiat. Lisätietoja: avopalvelut@validia.fi.

Validian kuntoutuspalvelut ovat aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muiden neurologisten sairauksien ja vammojen kuntoutuksen sekä hoidon asiantuntija.

Kuntoutus on yksilölliset tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja aina tutkimustietoon perustuvaa. Teknologiaa hyödyntävä kuntoutumisympäristö, erikoislääkärit ja koulutetut vertaiskuntoutujat toimivat kuntoutujien tukena.

Sinulla on oikeus hakeutua tarpeitasi vastaavaan kuntoutukseen. Järjestämme monipuolista avokuntoutusta ja kuntoutusjaksoja, joihin voit hakeutua kuntoutuksestasi vastaavan tahon kautta. Lue lisää alta.
Mies ja koira
 

Näin haet Validialle kuntoutukseen

1. Minulla on vakuutusyhtiön tai terveydenhuollon maksusitoumus

Toimita meille vakuutusyhtiön tai terveydenhuollon maksusitoumus ja lähete/kuntoutussuunnitelma kuntoutuskeskukseen.
Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian kuntoutuksen aloituksesta sopimiseksi.

2. Minulla on Kelan kuntoutuspäätös

Kela toimittaa kuntoutuspäätöksen lausuntoineen suoraan kuntoutuskeskukseen. Kun kuntoutuspäätös saapuu meille, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Lue lisää KELAn sivuilta.

3. Maksan kuntoutukseni itse                 

Toimita lähete tai lääkärintodistus tai muu ajantasainen lausunto terveydentilasta ja kuntoutuksen tarpeesta kuntoutuskeskukseen. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian kuntoutuksen aloituksesta sopimiseksi.

Tarvitsen maksusitoumuksen

Ota yhteyttä hoidostasi vastaavaan lääkäriin kuntoutustarpeen arviointia ja kuntoutuksen suunnittelua varten. Toimita meille sitten saamasi maksusitoumus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian kuntoutuksen aloittamiseksi.

Validian palveluja on mahdollisuus ostaa kuntasi myöntämällä palvelusetelillä. Tarkista, myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake