Julkaisu

Validia Kuntoutus ja Fysios Heseva Käpylä yhdistävät fysioterapiatoimintaansa

Fysios Heseva Käpylä (Fysios Group Oy) siirtää toimintansa 1.1.2019 alkaen Validia Kuntoutuksen Helsingissä sijaitsevan kuntoutuskeskuksen tiloihin. Validia Kuntoutuksen ja Fysios Heseva Käpylän yhteistyö vahvistaa molempien yhtiöiden yhteistyökumppaniverkostoa ja laajempaa osaamista.

Valtakunnallisesti merkittävä kuntoutuskeskus Validia Kuntoutus yhdistää voimansa Suomen suurimman fysioterapiaketjun Fysioksen kanssa. Fysios Heseva Käpylän toiminta siirtyy Validia Kuntoutuksen Nordenskiöldinkadun tiloihin 1.1.2019.

- Tulevaisuuden varmistamiseksi on tärkeää rakentaa ja soveltaa uusia kumppanuusmalleja. Yhdistämällä osaamisemme ja asiantuntijat olemme Fysioksen kanssa kotimaisen fysioterapiakuntoutuksen edelläkävijöitä Suomessa toteaa Validia Kuntoutuksen toimitusjohtaja Kristiina Silver.

Kuntoutujilla on mahdollisuus valita Validian ja Fysioksen laajasta fysioterapiaosaamisesta oman tarpeensa mukaista kuntoutusta. Yhdessä Validialla ja Fysioksella on Nordenskiöldinkadun toimipisteessä yli 30 fysioterapeuttia, joilla on useita erityisosaamisia.

- Vaativa lääkinnällinen kuntoutus on yksi Fysioksen tärkeistä liiketoiminta-alueista. Yhteistyöllä Validian kanssa luomme uniikin osaamiskeskuksen Helsingin keskustaan. Tästä yhteistyöstä hyötyvät kaikki – erityisesti kuntoutujat muistuttaa Fysioksen toimitusjohtaja Heikki Tiitinen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kristiina Silver, p. 040 705 3916, kristiina.silver@validia.fi, Invalidiliiton Kuntoutus Oy

Toimitusjohtaja Heikki Tiitinen, p. 0400 648663, heikki.tiitinen@fysios.fi, Fysios Group Oy

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake