Julkaisu

Töihin Tampereen Validia-taloon?

Työ Tampereen Validia-talossa on merkityksellistä ja monipuolista. Talossa on erilaisia tiimejä, jotka työskentelevät erilaisten asiakkaiden kanssa. Jos haluat laajentaa ammattitaitoasi, voit siirtyä tiimistä toiseen talon sisällä.
Töihin Pitäjänmäki Validia-talo

Isossa talossa et ole koskaan yksin, vaan saat kaikissa työvuoroissa tukea kollegoiltasi. Työkulttuuriimme kuuluu, että kaikki neuvovat ja auttavat kaikkia – samoin kuin se, että kaikki tervehtivät kaikkia.

Tukenasi ovat myös kokeneet, osaavat esimiehet, jotka vastaavat osaltaan talon hyvästä hengestä. Tampereen-Validia talon hengestä kertoo se, että meillä tehdään usein pitkiä työuria.

Tampereen Validia-talon A-talon tiimissä pääset tekemään työtä myös arvioivan ja valmentavan asumisen asiakkaiden kanssa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä ARVA-jaksot ovat 1–2 kuukauden mittaisia ja asiakkaat vaihtuvat siis säännöllisesti.

Pääset tutustumaan koko ajan uusiin ihmisiin ja olemaan heidän tukenaan tärkeässä elämänvaiheessa, jolloin he miettivät ratkaisuja oman asumisensa suhteen.

Samalla olet osa Tampereen Validia-talon mukavaa työyhteisöä, jossa kaikki auttavat ja neuvovat toisiaan. Tukenasi ovat myös kokeneet, osaavat esimiehet, jotka vastaavat osaltaan talon hyvästä hengestä.

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake