Julkaisu

Töihin Pitäjänmäen moderniin Validia-taloon?

Pitäjänmäen Validia-talossa pääset taatusti tekemään monipuolista työtä monenlaisten ihmisten kanssa ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Talossa on vammaispalvelujen asumisyksikkö sekä ryhmäkodit kehitysvammaisille ja autismin kirjolla oleville ihmisille.
Töihin Pitäjänmäki Validia-talo

Talossa ovat käytössä uusimmat teknologiset ratkaisut ja digitaaliset järjestelmät. Esimerkiksi kirjausjärjestelmä toimii kätevästi omassa mobiilissasi. Viilennetyssä lääkehuoneessa hoidat lääkityksen annostelut ympäri vuoden oikeassa lämpötilassa.

Pitäjänmäen Validia-taloon on helppo ja kiva tulla töihin. Niin bussit kuin junatkin tuovat lähelle, ja omalla autolla liikkuville on varattu paikat lämmitetystä parkkihallista.

Samaan parkkihalliin voit jättää myös polkupyöräsi. Hallista pääset suoraan talon avariin pukeutumis- ja peseytymistiloihin huuhtomaan pyörämatkan pölyt pois.

Vasta-avatun talon uudessa työyhteisössä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi talon toimintakulttuuri ja työilmapiiri muodostuvat. Töissä saat olla joka päivä oma itsesi, ja oma persoonasi on tärkein työkalusi.

Katso avoimet työpaikkamme täältä tai kysy lisää työstä Pitäjänmäen Validia-talossa yksikönpäällikkö Outi Kivelältä, outi.kivela@validia.fi

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake