Julkaisu

Tavataan Kuntamarkkinoilla 12.-13.9.2018

Olemme jälleen mukana Kuntamarkkinoilla12.-13.9.2018. Tule tapaamaan meitä ja tsemppikummi Ulla Kuljua K-kerrokseen osastollemme E2.

 

Validia Kuntoutus ja Validia Asuminen esittelevät tapahtumassa monipuolisia kuntoutus- ja  asumispalveluja. Messuosastollamme vierailee keskiviikkona vammaisurheilun ratamoottoripyöräilyn maailman mestari ja Validian tsemppikummi Ulla Kulju. Tapaat Ullan klo 13.00-15.00 välisenä aikana. Samalla voit osallistua kisaan, jossa voit voittaa Minna Parikan kenkäkauppaan lahjakortin

Tervetuloa kuulemaan palveluistamme ja keskustelemaan kanssamme!

Tietoiskuissa hyötytietoa asumispalveluista

Olet tervetullut tietoiskuumme keskiviikkona klo 10.00 Tietokimara-tilaan. Aiheemme on: MONA Asuminen® - omannäköistä elämää yhteisöllisessä ympäristössä. Asiantuntijamme Paula Tapani kertoo lisää asiakas- ja toimintakeskeisestä asumisesta, jossa korostuu jokaisen osallistuu, vaikuttavuus ja turvallinen asuinympäristö.

Torstaina klo 10.30 Tietokimara-tilassa käsittelemme asumisvalmennusta: Asumisvalmennuksella luotettava laaja-alainen arvio ja kokonaiskäsitys toimintakyvystä ja palveluista. Äänessä on asiantuntijamme Paula Tapani ja hän avaa mitä asumisvalmennus eli arvioiva ja valmentava asuminen pitää sisällään ja miten siitä hyötyy sekä asiakas että kunta.

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake