Joensuun päivätoiminta

Järjestämme Joensuun Validia-talossa vammaisille henkilöille tavoitteellista, ohjattua ja asiakaslähtöistä päivätoimintaa arkisin. Vaihteleva ja mielekäs toimintamme tarjoaa uusia kokemuksia, tunteita, elämyksiä ja kontakteja sekä vertaistukea.

Tule mukaan toimintaan!

Päivätoiminnassa kokeilemme rohkeasti uusia menetelmiä ja tapoja toimia. Suunnittelemme toimintaa aina yhdessä kävijöiden kanssa ja huomiomme kävijöiden kiinnostuksen kohteet. Sinä voit siis vaikuttaa ryhmien sisältöön! Meillä käy myös ulkopuolisia vierailijoita, jotka tuovat oman mukavan lisänsä talon omaan tarjontaan. Monipuolista toimintaamme tukee talomme esteetön ympäristö ja viihtyisät tilat. Toimintaamme kuuluu mm.

  • Leipominen ja ruuanlaitto
  • Kädentaidot
  • Pelit sisällä ja ulkona
  • Teemapäivät
  • Valokuvaus 
  • Musiikki ja elokuvat
  • Oman kaupungin taidetarjonta ja ostosmahdollisuudet

Mukavan ja virkistävän tekemisen lomassa pidämme myös taukoja.  Ryhmiä on päivittäin kaksi: aamu- että iltapäiväryhmä.  

Ota yhteyttä päivätoimintaan ja pyydä kuluvan kuukauden tai viikon ohjelma nähtäväksi – katsotaan millaisia sinua kiinnostavia toimintoja ja tapahtumia talomme päivätoiminnassa on.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Päivätoimintaan voi osallistua 1–5 kertaa viikossa. Pääsääntöisesti asiakkaan kotikunta maksaa palvelut, joten ole yhteydessä kotikuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuutta tulla mukaan toimintaan! Päivätoiminnan voi maksaa myös palvelusetelillä. Toki voit myös ostaa palvelun itse.

 Kysy lisää ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä!

Yhteystiedot

Joensuun Validia-päivätoiminta
Merimiehenkatu 36 b
80100 Joensuu

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake