Hae asuntoa

Validia-talossa ja -asunnoissa asuminen on vammaispalvelujen mukaista palveluasumista, johon kuuluu vuokra-asunto sekä asumisessa tarvittavat palvelut.

Näin haet asukkaaksi

Kun haluat asukkaaksi Validia-taloon tai -asuntoon ota ensin yhteys kotikuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen. Palveluasuminen sovitaan yhdessä pääsääntöisesti kotikuntasi kanssa tai vakuutusyhtiö on antanut ostopalveluosoituksen palveluasumiseesi. 

Meillä on myös asuntoja, joihin olemme saaneet ARA-rahoitusta. Kun haet asuntoa ARA-kohteesta, hakemukseesi tarvitaan eri liitteitä. Muihin asuntoihin riittää pelkkä hakemuslomake.

Muut asunnot (ei ARA-kohde)

 ARA-kohteet

(lista sivun lopussa)  

 1. Täytä ja tulosta
 2. Kerää hakemukseesi tarvittavat liitteet:   
  • viimeisimmän esitäytetyn veroilmoituksen 
  • lääkärin tai sosiaaliviranomaisen lausunto palveluasumisen tarpeesta (lausunnossa on tultava ilmi palveluasumisen tarve) 
  • kaikkien työssäkäyvien, huoneistoon muuttavien henkilöiden työnantajilta saadut palkkatodistukset, bruttokuukausiansioista opiskelijalta opiskelutodistus
  • todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)
  • selvitys omaisuuden käyvästä arvosta, jos hakijatalouden jäsenellä on varallisuutta, joka ilmenee myös esitäytetyssä veroilmoituksessa. Esimerkiksi talo, tontti tai osa niistä: kopio viimeisimmästä kiinteistöverolipusta
  • osakkeita: tosite niiden markkina-arvosta
  • toimita liitteet kopioina, koska emme palauta toimitettuja liitteitä. Toimita kaikki liitteet asuntohakemuksen yhteydessä. Jos hakemuksesi liitteet ovat puutteelliset, emme käsittele hakemustasi.
 3. Lähetä hakemus ja liitteet

ARA-kohteet

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake