Tourulan Validia-talo

Yksiö 41,5m²

Talomme sijaitsee kaupungin sykkeessä lähellä monipuolisia kulttuuri ja harrastusmahdollisuuksia ja tarjolla on runsaasti erilaisia opiskelumahdollisuuksia.
Thumbnail

Tourulan Validia-talo

Esteettömän asunnon omassa  tupakeittiössä asukkaalla on mahdollisuus valmistaa itsenäisesti ruokaa halutessaan. Lisätilan tuntua huoneistoon tuo lasitettu parveke.

Esteetön reitti kaupungin palveluihin

Talomme sijaitsee historiallisesti kauniilla ja arvokkaalla veturitallin alueella. Nuorekas alue on opiskelijoiden suosiossa ja viidessä minuutissa pääsee esteettömästi kävelykadun kaupunkitunnelmaan monien palvelujen äärellä. Läheltä löytyvät myös ruoka- ja erikoisaupat, apteekit, kirjasto, ravintolat, terveysasema ja matkakeskus.

Vietämme perinteisiä juhlapäiviä yhdessä Validia-talossa
Perinteisiimme kuuluu juhlistaa kalenterivuoden juhlapäiviä yhdessä ja asukastoimikunta järjestää myös erilaisia teemajuhlia. Toimintaa pääsee kaikki ideoimaan yhdessä ja osallistumme ahkerasti erilaisiin hankkeisiin ja tapahtumiin. Säännölliset asukaskokoukset kuuluvat osaksi toimintaamme. Yhteisissä tiloissa aikaa voi viettää vaikkapa tv:tä katsellen tai yhdessä pelaillen.

Vapaana on tällä hetkellä:

  • 1h+tk +parveke 41,5m², vuokra 668,30 €/kk + vesimaksu 10 €/kk/henkilö

Tutustu tarkemmin Tourulan Validia-asuntoon ja sen palveluihin.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake