Porin Validia-talo

Yksiö 32,5 m²

Sijaintimme Porin keskustassa luo puitteet aktiiviselle elämälle ja esteettömälle liikkumiselle. Talossamme viihdyt yksin tai yhdessä tärkeiden palveluiden läheisyydessä.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Thumbnail

Porin Validia-talo

Kerrostalomme sijaitsee Porin keskustassa lähellä kävelykatua. Kävelykadun varrelta löytyvät apteekki, pankki, kaupat, ravintolat ja monet muut palvelut. Talomme lähituntumassa on kauppa, kioski, pankkiautomaatti ja puisto. Kaupungin monipuolisten palveluiden pariin pääset helposti esteettömiä kulkureittejä pitkin kävellen, kelaten tai talomme vierestä kulkevalla palveluautolla.

Yhteiset tilat: ruokasali, kerho- ja takkahuoneet, kuntosali, saunatilat ja piha-alue grillikatoksineen. Varastotila on talon väestönsuojan yhteydessä. Autokatoksessa ja piha-alueella on jonkin verran parkkipaikkoja.

Tällä hetkellä vapaita asuntoja:

  • 1h+kk 32,5 m² , vuokra 414,56 €/kk, vesi sisältyy vuokraan

Tutustu tarkemmin Porin Validia-taloomme ja sen palveluihin.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Tarjoamme myös palveluasumista hengitysvajeasiakkaille. Kysy lisää palveluesimieheltä tai asiakaspalvelustamme.

Samassa rakennuksessa toimii Porin Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toiminnan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme myös lähialueella asuville vammaisille henkilöille kotona tapahtuvaa henkilökohtaista apua.

Talossamme toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake