Oulun Validia-talo

Yksiö 30,5 m2 ja kaksio 65.5 m2

Talomme sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella Lintulan alueella luontopolun lähellä. Meillä voit asua turvallisesti ja itsenäisesti sekä hyödyntää talon yhteisiä esteettömiä tiloja. Oulun keskustaan on n. 3 km ja bussi keskustaan kulkee aivan talon vierestä
Thumbnail

Oulun Validia-talo on ajanmukaistettu yksityiskohtia myöten

Oulun Validia-talontoimitilat on ajanmukaistettu vuonna 2020. Nykyaikaisissa ratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja asukkaiden tarpeisiin.

Kaikki talon yhteiset tilat ovat sävyltään tyylikkään vaaleita, ja vinyylilankkulattioilla on helppo ja mukava liikkua. Uudet valaistusratkaisut takaavat tasaisen valon, joka auttaa hahmottamista. 

Avarat tilat ja esteettömät ulkoilumahdollisuudet

Tallella ovat myös parhaat palat rakennuksen alkuperäisestä 1970-luvun hengestä: talosta löytyy niin avara takkahuone kuin askartelutilakin, ja lisäksi päivätoiminnalla on omat tilansa.

Myös asunnot ovat tilavia, ja niissä kaikissa on estettön lasitettu parveke. Parvekkeilta ja talon ikkunoista avautuvatnäkymät vehreään ympäristöön, jossa pääsee ulkoilemaan esteettömästi. Esteettömät ulkoilumahdollisuudet paranevat pian entisestään, sillä kaupunki kehittää parhaillaan alueen kevyen liikenteen väyliä.

Osaava ja sitoutunut henkilökunta tukenasi

Kaikki tarpeelliset palvelut löytyvät noin kilometrin säteellä talosta, ja Oulun ydinkeskustaankin on matkaa vain pari kilometriä. Keskustaan vievä bussi pysähtyy sadan metrin päässä talosta.

Asukkaiden tukena on 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänätalon osaava ja sitoutunut henkilökunta, jonka työkentelystä välittyy aito työn ilo.

Tällä hetkellä talossa on vapaana:

2h+k 65.5 m2, vuokra 784,33 €/kk
1h+kk 30,5 m2, vuokra 404,19 €/kk

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake