Hirvensalon Validia-talo

Yksiö 26,5 m²

Rivitalomme sijaitsee luonnon keskellä, rauhallisella omakotialueella lyhyen matkan päästä merenrannasta. Monissa asunnoissa on oma sisäänkäynti ja yhteisissä tiloissa voit harrastaa yhdessä muiden kanssa.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Thumbnail

Hirvensalon Validia-talo

Talomme on rakennettu luonnonkauniiseen ympäristöön. Turun keskusta on 9 kilometrin päässä, ja keskustaan pääsee helposti talon läheltä kulkevilla matalalattiabusseilla.

Merenrantaan, jossa on esteetön uimaranta, on 1,5 kilometriä. Ympärillä on hyvät pyörätiet ja liikkumismahdollisuudet. Lähellämme, tien toisella puolella ovat Erityisosaamiskeskus Suvituuli ja Aivoliiton Nuortentalo. 
 
Ruokakauppaan ja pitseriaan on puolen kilometrin matka. Muut lähipalvelut löytyvät kolmen kilometrin päästä.

Vuonna 2013 valmistunut kahden rivitalon esteetön, yksikerroksinen kokonaisuus. Valtaosassa asunnoista oma sisäänkäynti, muutamaan asuntoon tullaan yhteisten tilojen kautta. Yhteiset tilat: yhdistetty oleskelutila, ruokasali ja keittiö, jossa on terassi, piano, tv, viihde-elektroniikkaa ja korkeussäädettävät pöydät. Esteetön sauna sekä pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu. Asuntoihin kuuluu ulkovarasto.

Tällä hetkellä vapaana asunto:

  • 1h+kk 26,5 m², vuokra  399,67 €/kk + vesi 12 €/kk, vapautuu 11.8.2020

Tutustu tarkemmin Hirvensalon Validia-taloomme sen palveluihin. 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake