Vasaramäen Validia-talo

Sijaintimme vehreässä Vasaramäessä, kahden puiston välissä tuo upeat ulkoiluhetket lähelle. Uudehkossa talossamme on vaivatonta asua monipuolisten palveluiden äärellä.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu toinen
Tyhja asunto

Sijainti

Pientalovaltainen, puistomainen Vasaramäen kaupunginosa on vain kolmen kilometrin päässä Turun keskustasta. Kerrostalomme sijaitsee kahden eri puiston välissä. 

Kupittaanpuisto on Suomen vanhin ja laajin kaupunkipuisto, jossa on runsaiden viheralueiden lisäksi lintupuisto, ravintola, maauimala, urheiluhalli ja -kenttä sekä jalkapallostadion. Puistossa järjestetään myös tapahtumia, kuten konsertteja. 

Turun keskustassa on paljon erilaisia ajanviettomahdollisuuksia, kuten elokuvateatteri ja kauppakeskus.

Lähellä taloamme sijaitsee iso automarket, jonka yhteydessä ovat esteettömästi saavutettavissa parturi-kampaamo, posti, pankkiautomaatti, kukkakauppa, apteekki ja Alko. Kaupungin palvelulinja kulkee sadan metrin päästä ja bussipysäkille on matkaa 500 metriä.

Tietoa talosta

  • 17 esteetöntä asuntoa 7-kerroksisessa kerrostalossa, joka on rakennettu vuonna 2011.
  • 9 yksiötä kooltaan 40–45 m², 7 kaksiota kooltaan 55–65 m² ja 85 m² kokoinen kolmio. Isoimmat asunnot sopivat pariskunnille tai perheasunnoiksi.
  • Yhteiset tilat: sauna, pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu sekä iltaisin ja viikonloppuisin käytössä oleva päivätoimintatila, jossa on tv ja keittiö.
  • Pyörätuolivarastossa on henkilökohtainen pyörätuolin latauspaikka sekä pesupaikka ja renkaiden täyttöpiste.
  • Varastotilana on häkkikellari. Asunnoissa on valmius laajakaistayhteyteen.
  • Asukkaalla on mahdollisuus vuokrata autopaikka aivan talon edestä.
keittiö
Eteinen
Kylpyhuone
Sauna

Erityistä

Järjestämme säännöllisesti asukasiltoja, joissa on mukavaa, asukkaiden toiveiden mukaista yhteistä tekemistä. Asukkaat voivat myös varata talomme yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

Toteutamme naapurissa olevan Turun Validia-talon kanssa yhteistyössä esimerkiksi grilli- ja elokuvailtoja sekä musiikkitapahtumia. 

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Asukkaana sinulla on mahdollisuus osallistua Validia Asumisen järjestämään päivätoimintaan. 

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö, autopaikka, pyykkitupa ja saunamaksu. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta, joten vuokrataso on maltillinen.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Vasaramäen Validia-talo
Hippoksentie 31 D 2
20520 Turku

Talon omavalvontasuunnitelma

 

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake