Tumpin Validia-talo

Tumpin Validia-talo sijaitsee Hervannassa kaikkien keskeisten palvelujen äärellä, ja aivan talon tuntumasta kulkeva raitiovaunu vie tarvittaessa kätevästi Tampereen keskustaan. Kerrostalossamme jokainen asukas elää aidosti omannäköistä elämää, jossa apuna ovat tutut hoitajat.
Thumbnail

Tumpin Validia-talossa jokaisella on mahdollisuus elää omassa rytmissään

Tumpin Validia-talon viihtyisissä, avarissa ja valoisissa asunnoissa vietät aidosti omannäköistä elämää. Asuntomme sijaitsevat kerrostalossa, jossa on myös muita vuokralaisia, ja tunnelma talossa on kodinomainen.

Saat apua henkilökunnaltamme ympäri vuorokauden, mutta kukaan ei tule sinun kotiisi lupaa kysymättä ja ennalta ilmoittamatta. Talon henkilökunnassa on vain vähän vaihtuvuutta, joten opit myös tuntemaan hyvin työntekijät, jotka luonasi käyvät.

Arki meillä on järjestetty niin, että se on kaikkien kannalta mahdollisimman sujuvaa. Jokainen asukkaamme elää omassa rytmissään ja päättää itse esimerkiksi, milloin noustaan ylös ja milloin kokataan.

Itsenäistä elämää ja rentoa yhteistoimintaa

Jokaisella asukkaallamme on omassa kodissaan sauna, joten saunapäivänkin voit päättää itse. Kaikissa asunnoissa on lisäksi lasitetut parvekkeet. Etenkin kesäaikaan asukkaamme viihtyvät usein myös takapihallamme, josta löytyy helteisinäkin päivinä vilpoisia siimeksiä.

Kun meitä on isompi porukka koolla pihalla, musiikkia harrastavat asukkaamme saattavat ilahduttaa meitä musisoinnillaan. Toisinaan innostumme myös pitämän lettukestejä tai paistamaan makkaraa.

Koska kaikki asukkaamme viettävät itsenäistä elämää omassa tahdissaan, yhteinen toimintamme on hyvin vapaamuotoista ja ideat syntyvät hetkessä.

Kaupungin vilinää ja luonnon rauhaa

Tumpin talo sijaitsee Hervannassa lähellä kaikkia keskeisiä palveluja. Heti talon tuntumasta löytyvät palvelut terveysasemasta postiin, ja läheisessä kauppakeskuksessa voi viivähtää vaikkapa kahvilassa herkuttelemassa. Hervannassa on myös hyvät harrastusmahdollisuudet.

Ympäristössä on helppo liikkua esteettömiä kulkuväyliä pitkin, ja talolta pääsee kätevästi Tampereen keskustaan vaikkapa raitiovaunulla, jonka pysäkki on 50 metrin päässä ulko-oveltamme. Yhtä läheltä taloa liikennöivät myös lukuisat bussit.

Ja silloin kun kaupungin vilinä kyllästyttää, Tumpin talolta on helppo siirtyä luonnon rauhaan. Ympäristömme on puistomaista, ja vähän matkan päästä pihastamme lähtee esteetön luontopolku. Etenkin kesäkuumalla kivoja lenkkeilykohteita ovat Suolijärven ja Ahvenisjärven rannat vilvoittavine tuulineen.

Kerrostalomme sijaitsee Hervannan keskustassa. Vilkas kaupunginosa tarjoaa tekemistä ja kaikki päivittäisessä arjessa tarvittavat palvelut. Lähellä taloa on kauppoja, pankkeja, apteekki, terveysasema, kirjasto, uimahalli, kuntosali, posti ja useita ruokaravintoloita. Talon läheltä kulkee myös useita bussiyhteyksiä ja tuleva raitiovaunulinja. Kauppakeskus DUO sijaitsee alle kilometrin päässä ja Tampereen keskustaan on 10 kilometrin matka.

Töihin Tumpin Validia-taloon?

Joukkoomme on helppo liittyä, sillä työyhteisössämme on välitön, avoin ja iloinen tunnelma. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä, ja puhallamme aina yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Jos ongelmia ilmenee, ne puhutaan heti auki.

Meillä tutustut hyvin sekä työkavereihin että mukaviin asukkaisiimme, sillä talossa on vain 13 asuntoa ja työyhteisömme on pieni, minkä lisäsi vaihtuvuus henkilökunnassa on vähäistä. Joukossamme on sekä kokeneita konkareita että vasta alalle tulleita hoitajia, ja tämä tuo työhön myös näkökulmien rikkautta.

Tumpin talo sijaitsee Hervannassa puistomaisessa ympäristössä, jossa kaikki palvelut ovat lähellä. Töihin pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä; sekä raitiovaunu että useat bussit kulkevat aivan talomme tuntumasta.

 

Tietoa talosta

  • 12 asuntoa, jotka ovat kaksioita kooltaan 5564,5 m².
  • Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja lasitettu parveke.
  • Asunnot soveltuvat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.
  • Käytössä on kuivaushuone, pyörävarasto ja asuntokohtaiset häkkivarastot.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Meiltä saat myös palveluja kotiin, kuten henkilökohtaista apua ja kotihoitoa

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Validia Asumisen järjestämään päivätoimintaan Tampereen Validia-talossa tai Hervannan Validia-talossa. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Asukkaaksi talon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Tumpin Validia-talo
Tumppi 1 A 7
33720 Tampere

Talon omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake