Tesoman Validia-asunnot

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalossa on kahdeksan nykyaikaista asuntoa Validian asiakkaille. Asuntojen suunnittelussa on huomioitu turvallinen asuminen ja esteettömyys, ja myös talon piha-alueilla pääsee liikkumaan esteettömästi.
Havainnekuva Tesoma

Sijainti

Uudiskohde sijaitsee uudella Tesoman rautatiekorttelin alueella, jonka pihapiirissä on päivittäistavarakauppa. Talon lähellä ovat myös Tesoman hyvinvointikeskuksen ja kauppakeskuksen palvelut.

Tietoa talosta

  • Vuonna 2019 valmistunut kahdeksankerroksinen kerrostalo.
  • Talon viidennessä kerroksessa on 8 esteetöntä Validian asuntoa ja toimisto.
  • Asunnot ovat kooltaan 25,5 m2.
  • Yhteiset tilat: irtainvarastot, talovarastot ja saunaosasto.

Erityistä

Tesoman Validia-asunnot sijaitsevat integroituina Tesoman Seisake -nimisen kiinteistön viidennessä kerroksessa. Samassa kerroksessa on myös Validian toimisto, jonka henkilökunta turvaa asumista ja takaa sen, että tarvittavat palvelut ovat joustavasti saatavilla ympäri vuorokauden.

Turvallinen asuminen ja esteettömyys on huomioitu sekä talon että sen pihapiirin suunnittelussa. Liikennöintialueet ja kevyen liikenteen väylät ovat asfaltoituja oville asti.

Palvelut

Tesoman Validia-asunnoissa tarjotaan tehostettua palveluasumista vammaisille ihmisille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden kaikkina päivinä.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Talon omavalvontasuunnitelma

 

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake