Joensuun Validia-talo

Viihtyisästä talostamme on lyhyt matka Joensuun keskustan monipuolisten palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien äärelle. Saunakerroksessa on tilava parveke, josta avautuu näkymä kaupungin ylle.
Thumbnail
julkisivu
Piha

Sijainti

Talomme sijaitsee rauhallisella keskusta-alueella, jossa kaikki palvelut, kuten kaupat, apteekit, ravintolat, posti ja kirjasto ovat lähietäisyydellä. Joensuun tori on alle kilometrin päässä. 

Harrastusmahdollisuuksia on lukuisia 1,5 kilometrin säteellä suuntaan tai toiseen: uimahalli, urheiluhalli, pelikentät ja hyvät lenkkeilymaastot. Yliopisto on myös lähellä.

Esteettömyys ja liikkumisen helppous on otettu Joensuun keskustassa hyvin huomioon, joten myös apuvälineitä käyttävien asukkaiden on siellä helppo asioida.

Tietoa talosta

  • 30 asuntoa: 29 yksiötä kooltaan 27–44 m² ja yksi kaksio kooltaan 63,5 m². Kaksio sopii myös pariskunnille tai perheasunnoksi.
  • Lisäksi lähietäisyydellä on kolme niin kutsuttua satelliittiasuntoa.
  • Yksiöiden keittiöissä on hellalevyt, kaksiossa on uuni.
  • Yhteiset tilat: ruokasali, keittiö, tilava juuri remontoitu sauna ja iso tunnelmallinen takkahuone, harraste- ja toimintatilat, kuntoilutila ja grillipiha.
  • Talo on rakennettu vuonna 1973, mutta kaikki tilat on vuosien varrella uudistettu ja peruskorjattu viihtyisiksi ja toimiviksi.
Huone
Huone

Erityistä

Nostamme hyvää fiilistä yhdessä tekemällä. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa talon yhteiset juhlat, joissa on mukana ulkopuolisia esiintyjiä. Asukkaat voivat varata yhteisiä tiloja myös omiin tilaisuuksiinsa.

Kerran vuodessa lähdemme retkelle koko talon voimin ja joulun tienoilla paistamme karjalanpiirakat yhdessä. Pikkujouluisesta tunnelmasta nautitaan kerran vuodessa. Makkaranpaistoiltoja vietämme pitkin vuotta. Mottomme on, että yhdessä teemme hyvää!

Oleskelutila2
Oleskelutila
Hissit
Lääkärin huone

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa toimii Joensuun Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Asukkaat voivat nauttia tilaamansa ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat asukkaan kotiin palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö, ateriat ja pesutupamaksu. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka kuukausihintaan.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

 

Akvaario
Yleistila

Talon omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Joensuun Validia-talo
Merimiehenkatu 36
80100 Joensuu

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake