Jätkäsaaren Validia-asunnot

Merellisessä Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsee uudenlainen, eri elämänvaiheisiin ja erilaisiin asumistarpeisiin suunniteltu kolmen talon kortteli. Yhteisöllinen ilmapiiri ja erinomainen sijainti tekevät kodistasi ainutlaatuisen.
Thumbnail
Piha
julkisivu

Sijainti

Jätkäsaaren kaupunginosa on nousemassa meren äärelle osaksi Helsingin kantakaupunkia. Entistä satamakäytössä ollutta aluetta rakennetaan kiivaasti. 

Jätkäsaaressa on monipuolisesti palveluita, kivijalkaliikkeitä ja toimivia kevyen liikenteen väyliä. Ulkoilijoille alue tarjoaa upeita merimaisemia ja puistoja, kuten Hyväntoivonpuisto ja liikuntapuisto. Tulevaisuudessa alueen asukkaat pääsevät liikkumaan myös liikunta- ja vapaa-ajankeskus Bunkkeriin. Vierestä löytyvät myös Ruoholahden ja Hernesaaren kaupunginosat palveluineen.

Helsingin keskustaan pääset viidessä minuutissa. Myös vilkas matkustajasatama tuo elämää, ja hyvät laivayhteydet vievät sinut nopeasti esimerkiksi Tallinnaan.

Tietoa talosta

  • Korttelissa on 20 esteetöntä, vammaisille henkilöille tarkoitettua asuntoa asuntoa, jotka ovat kooltaan joko 35 m² tai 40 m².
  • Korttelin erityispiirteenä ovat kaikille taloille yhteiset tilat, joihin pääsee kulkemaan sisäkautta.
  • Yhteiset tilat: pesu- ja ompelutila, keittiöllä varustettu asukastila ja monitoimitiloja esimerkiksi kuntosalikäyttöön ja puutyötilaksi.
  • Yhteispihalle on tulossa grillauspaikka, viljelylaatikoita sekä tilaa ulkoliikuntaan ja oleskeluun.

Erityistä

Virkeässä ympäristössämme kylämäisyys korostuu ja uusia ystäviä on helppo hankkia. Asuminen on turvallista ja apua saa aina tarvittaessa.

Sukupolvien korttelin yhteisöllisyyttä korostava konsepti edustaa uutta ajattelua Suomessa. Korttelissa on vuokra-asuntoja opiskelijoille ja senioreille sekä Hitas-asuntoja. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta. ARA on myöntänyt korttelille Vuoden Parhaat ARA-neliöt -tunnustuspalkinnon.  

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Jätkäsaaren Validia-asunnot
Länsisatamankatu 34
00220 Helsinki

Talon omavalvontasuunnitelma

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake