Hervannan Validia-talo

Nykyaikaistetussa talossa on 45 esteetöntä asuntoa, joista suurimpiin mahtuu asumaan mukavasti vaikka perhe.

Käyntiosoite taloon on Valtaraitti 11, Tampere.
Postiosoite taloon on Virtainpolku 3, Tampere
Thumbnail
 
Hervannan uudistettu Validia-talo

Nykyaikaistettu Hervannan Validia-talo tarjoaa toimivaa palveluasumista laadukkaasti ja viihtyisän kodin

Hervannan Validia-talo on nykyaikaistettu ja entistä viihtyisämpi. Kaikki tärkeät palvelut ovat aivan talon tuntumassa, ja suoraan pihasta pääsee ulkoilemaan useille esteettömille reiteille.

Hervannan Validia-talon pinnat sekä osittain talotekniikka on uusittu. Talolla on pitkät perinteet: se valmistui alun perin käyttöön jo 1977. Keväällä 2020 talossa aloitettiin remontti, jonka ansiosta sen tilat ovat nyt entistä toimivammat ja viihtyisämmät.

Nykyaikaistetussa talossa on 45 esteetöntä ympärivuorokautista palveluasumisen asuntoa. Suurimmissa asunnoissa mahtuu asumaan mukavasti kaksi ihmistä, esimerkiksi perhe. Jokaisessa asunnossa on omat wc- ja peseytymistilat, minkä lisäksi talon kellarikerroksessa pääsee halutessaan saunomaan.

Paljon viihtyisiä oleskelutiloja

Uudistetussa ruokasalissamme on mukava ruokailla korkeussäädettävien pöytien ääressä. Ruokasalin lisäksi talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy viihtyisä oleskeluaula, jossa voi tavata naapureita ja vaikkapa perehtyä päivän uutisiin lehtienlukutasojen ääressä.

Ykköskerroksessa on myös pienempiä yhteistiloja, jotka soveltuvat esimerkiksi tv:n katseluun, yhteisölliseen toimintaan ja pienimuotoiseen kuntoiluun.

Täydellinen sijainti palvelujen tuntumassa

Yksi Hervannan Validia-talon parhaista puolista on sen ihanteellinen sijainti. Puolen kilometrin säteeltä löytyvät kaikki Hervannan keskustan palvelut: niin kauppakeskus kun kirjastokin, niin terveyskeskus kuin apteekkikin. Lähistöllä on myös paljon harrastusmahdollisuuksia, muun muassa uimahalli.

Lähellä myös luonto

Palveluiden lisäksi lähellä ovat myös luonto ja loistavat ulkoilumahdollisuudet. Talon vehreästä pihapiiristä pääse turvallisesti ja esteettömästi lenkkeilemään useille päällystetyille ulkoilureiteille. Talosta on lisäksi hyvät kulkuyhteydet Tampereen muihin kolkkiin: sekä bussit että uusi raitiovaunu kulkevat alle 200 metrin päästä talon ovesta. Taksilla pääsee tarvittaessa aivan ulko-ovien tuntumaan.

Tietoa talosta

  • 8-kerroksinen talo, jossa on 45 asuntoa.
  • Yhteiset tilat: oleskelutila, jossa voit käyttää tietokonetta, katsoa tv:tä tai lukea lehtiä, ruokasali, kuntoilutila sekä saunatilat. Lisäksi talostamme löytyy pesukoneilla, kuivausrummulla ja kuivaushuoneella varustettu pyykkitupa.

Palvelut

Tarjoamme  ympärivuorokautista palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi sähkö ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten ateriat sekä pyykki- ja saunamaksut.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.
 

 
Sauna

 

 

Yksikön omavalvontasuunnitelma:

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake