Thumbnail

Hervannan Validia-talo

Erinomainen sijaintimme ja lyhyet välimatkat takaavat runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja tuovat helpotusta arkeen. Meillä rakennat elämästäsi juuri niin itsenäistä tai yhteisöllistä kuin haluat.
Julkisisivu
Parveke

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee Hervannan keskustassa. Vilkas kaupunginosa tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia, koska lähellä on kirjasto, maauimala, kuntosaleja ja hyvät ulkoilumaastot. 

Arjessa tarvittavia palveluita, kuten kauppoja, pankkeja, apteekki, terveysasema, kirjasto ja useita ruokaravintoloita on lähistöllä.

Kauppakeskus Duo sijaitsee alle kilometrin päässä. Tampereen keskustaan on 10 kilometriä matkaa ja talon läheltä kulkee useita busseja.

Tietoa talosta

  • 8-kerroksinen talo, jossa on 42 asuntoa.
  • Yksiöt: 26,5–41 m² ja kaksiot: 44,5–63 m².
  • Yhteiset tilat: oleskelutila, jossa voit käyttää tietokonetta, katsoa tv:tä tai lukea lehtiä, ruokasali, kuntosali sekä saunatilat. Lisäksi talostamme löytyvät keittiöllä varustettu takkahuone, jota voit vuokrata myös omiin tilaisuuksiisi sekä pesukoneilla, kuivausrummulla ja kuivaushuoneella varustettu pyykkitupa.
  • Talossa on asukasraati, joka kokoontuu kahden kuukauden välein.   
Asunnon yleiskuva 3
Toinen yleiskuva
Asunnon yleiskuva

Erityistä

Parasta talossamme on asukkaiden ja työntekijöiden välinen avoin ilmapiiri. 

Voit asua oman asuntosi rauhassa, mutta yhteisissä ruoka-, oleskelu- ja saunatiloissa on mahdollisuus kohdata muita. Halutessasi voit myös osallistua tietovisoihin, keskustelupiiriin ja musiikkihetkiin.

Palvelut

Tarjoamme  tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Viemme palveluita myös lähialueella asuvien toimintaesteisten henkilöiden koteihin.

Validia Asuminen järjestää Tampereella myös päivätoimintaa, joka tarjoaa vammaisille aikuisille monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Hervannan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi sähkö ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten ateriat sekä pyykki- ja saunamaksut.

Päivätoiminta
Sauna

 

Yksikön omavalvontasuunnitelma

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200