Hatsalankadun Validia-asunnot

Asuntomme sijaitsevat Kuopion ydinkeskustassa, samassa kauniissa pihapiirissä Kuopion Validia-talon kanssa. Jokaisessa asunnossa on oma parveke.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Asuntomme sijaitsevat aivan Kuopion ydinkeskustassa, torille on matkaa 150 metriä. Kaupat, kahvilat, posti, apteekki ja kaikki keskustan palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Kivenheiton päässä ovat myös kaupungin runsaat tapahtumat, kuten torilla järjestettävät markkinat, erilaiset festivaalit, musiikkikeskuksen esitykset tai sataman Kalatapahtuma ja Viinijuhlat.

Lähellä ovat myös viihtyisät ulkoilualueet, kuten Valkeisenlampi ympäristöineen ja Väinölänniemi.

Ydinkeskustan kadut ovat kävelykatuja. Näin esimerkiksi torille pääsee pyörätuolilla esteetöttömästi ja turvallisesti. Kadut ovat useimmiten myös talvisaikaan hyvin hoidettuja.

Tietoa talosta

  • Asunnot sijaitsevat As Oy Kuopion Kukkonen -kiinteistössä, jossa on 10 Validia-asuntoa A- ja B-rapun ensimmäisessä kerroksessa.
  • Asunnot ovat 32–45 m² kokoisia yksiöitä.
  • Jokaisessa asunnossa on parveke ja avustajakutsujärjestelmä.
  • Asukkaiden käytössä ovat viereisen Kuopion Validia-talon yhteiset tilat, kuten ruokasali, takkahuone, sauna, pyykkitupa, pyörätuolilataamo.
Parveke
julkisivu

Erityistä

Voit varata Kuopion Validia-talon yhteistiloja omiin tilaisuuksiisi.

Palvelut

Tuotamme palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla joka päivä klo 7–22.

Viereisessä Validia-talossa on tilat päivätoiminnalle, jossa on ohjatusti monipuolista toimintaa ja tekemistä arkisin. Toimintaa suunnittelemme yhdessä asiakkaiden kanssa. Päivätoimintaan voivat osallistua myös talon ulkopuoliset asiakkaat kotikuntansa erillisellä päätöksellä.

Validia-talossa toimii myös ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä. Validia-talolla voi käydä ruokailemassa myös ulkopuoliset. Aterioiden maksut suoritetaan tällöin pankkikortilla.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.
 

julkisivu, korkea
julkisivu

Yhteystiedot

Hatsalankadun Validia-asunnot,
Savonkatu 16,
70110 Kuopio
etunimi.sukunimi@validia.fi
 

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake