Vammautuneen henkilön palveluasuminen

Tarjoamme tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista aivovamman saaneille henkilölle Tampereen Validia-talossa. Tavoitteemme on turvallinen, sujuva arki ja vahvistava vertaistuki.
Aivomman saaneen henkilön palveluasuminen kuvituskuva

Palveluasuminen ryhmäkodissa sopii sinulle, jos tarvitset sairauden tai vamman vuoksi jatkuvaa, ympärivuorokautista hoitoa tai muuten runsasta tukea ja toiminnanohjausta. 

Palvelut tarpeesi mukaan

Palveluasuminen on ympärivuorokautista palvelua. Meillä on kokemusta neurologisista sairauksista mm. ALS, Parkinsonin tauti, MS ja vaikeahoitoinen epilepsia. Tuemme vaikeasti vammautunutta elämään mahdollisimman turvallista ja täyttä elämää osana yhteisöä.
Suunnittelemme palvelun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti yhteistyössä omaistesi ja muun asiantuntijaverkostosi kanssa. Tarjoamme yksilöllisiä avustamisen ja ohjaamisen palveluita kotona ja kodin ulkopuolella toimiessasi. Voimme avustaa esimerkiksi pukeutumisessa, ruokailussa, henkilökohtaisessa hygieniassa tai asioidessasi kaupungilla ja harrastuksissasi.

Käytössäsi on esteetön asunto, jonka voit sisustaa omannäköiseksesi. Voit käyttää myös yhteisiä oleskelutiloja ja yhteiskeittiötä. Asuntosi on varustettu myös palvelukutsu- ja ympäristönhallintalaitteilla.

Kuntouttavaa asumista 

Palveluasuminen tukee itsenäistä selviytymistäsi ja omatoimisuuttasi sekä edistää toimintakykyäsi ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä. Pääset osallistumaan jokapäiväisten toimintojen suunnitteluun ja yhdessä tekemiseen. Harjoittelemme kanssasi erilaisia taitoja ja arjen rutiineja, jolloin elämänlaatusi ja tunne omasta elämänhallinnasta paranee. 

Henkilöstömme on osaavaa ja ammattitaitoista. Ylläpidämme henkilöstömme osaamista säännöllisten koulutusten avulla.

Asumaan toimintakykyä tukevaan ryhmämuotoiseen asumisyksikköön

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun, sosiaalitoimeen tai voit kysyä myös lisätietoja Tampereen Validia-talosta. Suunnittelemme ja sovimme palvelukokonaisuuden yhdessä verkostojesi kanssa. 
Asiakkaana kustannat normaaliin elämään liittyvät tavanomaiset kulut, kuten vuokran, ruoan, vaatteiden pesun, siivousaineet ja lääkkeet.


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake