Päivätoiminta

Päivätoiminnassamme lisäät vauhtia päivääsi! Järjestämme arkisin monipuolista toimintaa vammaisille henkilöille. Suunnittelemme toimintaa aina yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Thumbnail

Tule mukaan Validian päivätoimintaan

Oletko kiinnostunut kokkauksesta, käsillä tekemisestä tai vaikkapa retkeilystä? Tule mukaan tekemään, suunnittelemaan ja järjestämään toimintaa osallistujien yhteisten toiveiden pohjalta. Toimimme pienryhmissä, joita voidaan muodostaa asiakkaiden kiinnostuksen mukaan, kävijöiden määrästä riippuen.

Yhteisöllisyys ja hyvä arki

Rakennamme kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman ja tavoitteet toiminnalle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme panostaa aitoon vuorovaikutukseen, heiltä saat tukea ja asiantuntemusta arjen eri tilanteisiin. Turvallisessa ryhmässä on helppo tuoda omia näkemyksiä esiin ja vertaistuki auttaa arjen jaksamisessa. 

Järjestämme päivätoimintaa Validia Asumisen esteettömissä tiloissa ympäri Suomen. Toimintamme on mukavaa ja leppoisaa – ja tauotkin ovat paikallaan. Tiloissa on tilava WC ja osassa paikoista löytyy myös lepotila. Paikkakunnan mahdollisuudet huomioiden kesäisin olemme paljon ulkona ja esimerkiksi grillaamme. Teemme myös retkiä ja käymme esimerkiksi näyttelyissä ja elokuvissa. Lisäpalveluina tarjoamme paikasta riippuen esimerkiksi saunotus-, ateria- tai neuvontapalveluja.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Pääsääntöisesti asiakkaan kunta maksaa palvelun, joten olethan yhteydessä kotikuntasi sosiaalityöntekijään ja kysy mahdollisuutta tulla Validia Asumisen päivätoimintaan. 
Osassa kunnissa päivätoiminnan voi maksaa myös palvelusetelillä tai voit myös maksaa palvelun itse. Ota silloin yhteyttä suoraan sinua lähellä olevaan Validia-toimipisteeseen, jossa järjestetään päivätoimintaa.

Yhteisen turvallisuuden vuoksi on tärkeää että:
- Päivätoimintaan osallistutaan vain ehdottoman terveenä (ei minkäänlaisia koronavirusinfektioon
viittavia oireita).
- Huolehditaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
- Pidetään vähintään 2 metrin turvavälit kaikissa tilanteissa
- Henkilökunta käyttää työskennellessään hengityssuojaimia
- Tilojen siisteydestä ja hygienisyydestä pidetään erityistä huolta.

Kysy lisää lähimmästä päivätoiminnan pisteestä ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä!

Validia-päivätoiminnan toimipisteitä:

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake