Ateriapalvelu

Ateriapalvelun kautta voit tilata kaikki päivän ateriasi. Voit nauttia ateriat talon yhteisissä tiloissa – vaikka yhdessä vieraidesi kanssa. Meiltä voit myös tilata herkulliset tarjoilut omiin juhlatilaisuuksiisi.
Thumbnail

Tarjoamme ateria- ja kahvilapalveluita valtaosassa Validia-taloja ja -asuntoja vuoden jokaisena päivänä. Meiltä voit tilata kaikki päivän ateriat aamupalasta yöpalaan tai vain osan aterioista. Valikoimassamme on aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, yöpala ja kahvitarjoilu. Huomioimme myös erityistarpeet, kuten rakennemuunnellun ruuan ja erityisruokavaliot. Toteutamme tarvittaessa ravitsemushoitoa.

Panostamme ruoan ravitsevuuteen ja suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Kunnioitamme perinteistä suomalaista kotiruokailukulttuuria, mutta valikoimissamme on myös uusia tuulahduksia maailmalta. 
Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa sesongit ja erityispäivät sekä toteutamme viikoittain asiakkaidemme toiveita esimerkiksi paikallisista erikoisuuksista.

Myös omaiset tai satunnaiset kävijät voivat piipahtaa lounaalle ruokailutiloihimme kohtuulliseen lounashintaan.

Tutustu ruokalistaamme tästä

Näin saat ateriapalvelun käyttöösi

Ota yhteys lähimmän ateriapalvelua tarjoavan Validia-toimipisteen palveluesimieheen. Sovimme kanssasi, millaisen ateriakokonaisuuden haluat säännöllisesti, nautitko ateriasi paikan päällä vai toimitammeko ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Lisätietoja voit kysyä myös ateriapalvelupäällikkö Erja Ruuttilalta, puh. 040 837 9061 

Tutustu Oiva-elintarvikevalvonnan raportteihin.

Keittiöjärjestelemänä käytämme Jamixia. Lue yhteistyöstämme lisää täältä.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake