Ateriapalvelu

Ateriapalvelun kautta voit tilata kaikki päivän ateriasi. Voit nauttia ateriat talon yhteisissä tiloissa – vaikka yhdessä vieraidesi kanssa.
Thumbnail

Tarjoamme ateriapalveluita valtaosassa Validia-taloja ja -asuntoja vuoden jokaisena päivänä. Meiltä voit tilata kaikki päivän ateriat aamupalasta yöpalaan tai vain osan aterioista. Valikoimassamme on aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, ja yöpala. Huomioimme myös erityistarpeet, kuten rakennemuunnellun ruuan ja erityisruokavaliot. Toteutamme tarvittaessa ravitsemushoitoa.

Panostamme ruoan ravitsevuuteen ja suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Kunnioitamme perinteistä suomalaista kotiruokailukulttuuria, mutta valikoimissamme on myös uusia tuulahduksia maailmalta. Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa sesongit ja erityispäivät sekä toteutamme viikoittain asiakkaidemme toiveita esimerkiksi paikallisista erikoisuuksista.

Näin saat ateriapalvelun käyttöösi

Ota yhteys lähimmän ateriapalvelua tarjoavan Validia-toimipisteen palveluesimieheen. Sovimme kanssasi, millaisen ateriakokonaisuuden haluat säännöllisesti, nautitko ateriasi paikan päällä vai toimitammeko ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Yhteistyökumppanimme Feelia Oy tuottaa lounas- ja päivällisruoat, jotka loppuvalmistetaan yksikön omassa keittiössä. Lisätietoja voit kysyä myös Validian ateriapalvelupäällikkö Erja Ruuttilalta, puh. 040 837 9061 

Tutustu lisää Feeliaan.

Tutustu Oiva-elintarvikevalvonnan raportteihin.

Juhannuksen juhlaruokalista

juhannusmenu 2022.pdf 689.57 KB, PDF
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake