Thumbnail

Vapaat asunnot

Tällä hetkellä vapaana olevat asunnot ovat koottuna näille sivuille.

Validian kaikki asunnot ja yhteiset tilat ovat esteettömiä, joten niissä on helppo toimia myös apuvälineiden kanssa. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti, sinun tarpeidesi ja voimavarojesi mukaan.

Ohjeet kuinka haet asukkaaksi.

Validian palveluja on mahdollisuus ostaa kuntasi myöntämällä palvelusetelillä. Tarkista, myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen.
 

Muotialan Validia-talo
Kaksio 43m²
Hyvien kulkuyhteyksien äärellä suositulla ja rauhallisella Muotialan asuinalueella. Talomme on tarkoitettu nuorille aikuisille, joita kannustamme ja tuemme elämään täysillä omannäköistä elämää.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Tesoman Validia-asunnot
Yksiö 25,5 m²
Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalossa on kahdeksan nykyaikaista asuntoa ja niissä on huomioitu turvallinen asuminen ja esteettömyys. Myös talon piha-alueilla pääsee liikkumaan esteettömästi.
Joensuun Validia-talo
Yksiö 27m²
Rauhallisella keskusta-alueella, jossa kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä. Harrastusmahdollisuuksia on lukuisia 1,5 kilometrin säteellä suuntaan tai toiseen. 

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Poltinahon Validia-talo
Yksiö 27m², kaksio 41m²
Ympärivuorokautista asumista tarjoavassa talossamme on vapautunut asuntoja. Talo sijaitsee rauhallisella asuinalueella Ahveniston virkistysalueen välittömässä läheisyydessä  historiallisen kasarmialueen lähellä kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta.
Rovaniemen Validia-talo
Yksiö 29,5 m²
Talomme sijaitsee Rovaniemen keskustan läheisyydessä, joten tarvittavat palvelut löytyvät viihtyisän ja toimivan kotimme läheltä. Talon takkahuoneen lämmössä tapaat talon muita asukkaita. 
Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Kalevan Validia-asunnot
Yksiö 29,5m²
Tampereen halutulle, Kalevanrinteen asuinalueelle on valmistunut vuonna 2018 6-kerroksinen asuintalo, jossa on 15 vammaisille henkilöille tarkoitettua Validia-asuntoa.
Kokkolan Validia-talo
Yksiö 31m²
Talomme sijaitsee Koivuhaan kaupunginosan monipuolisten palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Ympärillämme olevan mäntymetsikön rauhasta voit nauttia myös omalla parvekkeellasi.
Porin Validia-talo
Yksiö 32,5 m²
Sijaintimme Porin keskustassa luo puitteet aktiiviselle elämälle ja esteettömälle liikkumiselle. Talossamme viihdyt yksin tai yhdessä tärkeiden palveluiden läheisyydessä.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Lintukorven Validia-talo
Yksiö 38,5 m²
Moderni, Espoon Lintukorvessa sijaitseva kahden talon kokonaisuus tarjoaa hyvät puitteet monialaiseen palveluasumiseen ja kevyempään palveluasumiseen. Yhteisöllisyys, osallisuus ja turvallisuus ovat vahvasti mukana talon toiminnassamme.
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake