Thumbnail

Vapaat asunnot

Tällä hetkellä vapaana olevat asunnot ovat koottuna näille sivuille.

Validian kaikki asunnot ja yhteiset tilat ovat esteettömiä, joten niissä on helppo toimia myös apuvälineiden kanssa. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti, sinun tarpeidesi ja voimavarojesi mukaan.

Ohjeet kuinka haet asukkaaksi.

Validian palveluja on mahdollisuus ostaa kuntasi myöntämällä palvelusetelillä. Tarkista, myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen.
 

Hirvensalon Validia-talo
Yksiö 26,5 m²
Rivitalomme sijaitsee luonnon keskellä, rauhallisella omakotialueella lyhyen matkan päästä merenrannasta. Monissa asunnoissa on oma sisäänkäynti ja yhteisissä tiloissa voit harrastaa yhdessä muiden kanssa.

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Poltinahon Validia-talo
Yksiö 27m², kaksio 41m²
Ympärivuorokautista asumista tarjoavassa talossamme on vapautunut asuntoja. Talo sijaitsee rauhallisella asuinalueella Ahveniston virkistysalueen välittömässä läheisyydessä  historiallisen kasarmialueen lähellä kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta.
Rovaniemen Validia-talo
Yksiö 29,5 m²
Talomme sijaitsee Rovaniemen keskustan läheisyydessä, joten tarvittavat palvelut löytyvät viihtyisän ja toimivan kotimme läheltä. Talon takkahuoneen lämmössä tapaat talon muita asukkaita. 
Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Kalevan Validia-asunnot
Yksiö 29,5m²
Tampereen halutulle, Kalevanrinteen asuinalueelle on valmistunut vuonna 2018 6-kerroksinen asuintalo, jossa on 15 vammaisille henkilöille tarkoitettua Validia-asuntoa.
Oulun Validia-talo
Yksiö 30,5 m2 ja kaksio 65.5 m2
Talomme sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella Lintulan alueella luontopolun lähellä. Meillä voit asua turvallisesti ja itsenäisesti sekä hyödyntää talon yhteisiä esteettömiä tiloja. Oulun keskustaan on n. 3 km ja bussi keskustaan kulkee aivan talon vierestä
Vaasan Validia-talo
Yksiö 30,5m²
Talomme sijaitsee rauhallisella Palosaaren alueella luonnonkauniissa ympäristössä. Asumme merenrannan läheisyydessä ja tarvittaviin palveluihin on lyhyt matka. 

Tervetuloa tutustumaan taloomme!
Kouvolan Validia-talo
Yksiö 30,5m²
Talomme sijaitsee vehreän Kuusankosken keskustassa, jonka esteettömässä ympäristössä on helppo asioida. Toimivan talon läheisyydestä löytyvät monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet.
Kangasalan Validia-asunnot
Yksiö 31m²
Kangasalan Validia-asunnot ovat kaupungin ytimessä, hyvien palvelujen keskellä. Läheltä löytyvät kauppojen ja kahviloiden lisäksi muun muassa kirjasto, apteekki, terveyskeskus, tori, 1760-luvulla rakennettu kivikirkko ja Kangasala-talon kulttuuripalvelut. Tervetuloa tutustumaan Validian Kangasalan asuntoihin!
Kokkolan Validia-talo
Yksiö 31m²
Talomme sijaitsee Koivuhaan kaupunginosan monipuolisten palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Ympärillämme olevan mäntymetsikön rauhasta voit nauttia myös omalla parvekkeellasi.
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake