Yritys

Missio ja arvot
Missiomme on: ”Tuemme asiakkaitamme elämään arvokasta elämää. Se muodostuu itsenäisyydestä ja turvallisuudesta. Itsenäisyyttä on mahdollisuus tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä kaikissa elämänvaiheissa. Turvallinen elämä mahdollistuu tarjoamillamme, helposti saatavilla olevilla palveluilla, joita asiakkaamme voivat valita tarpeensa mukaan.”
Lue lisää
Kuvituskuva puun lehti kädessä
Yhteiskunnallinen yritys
Validia on Yhteiskunnallinen yritys. Tunnuksena siitä on Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys –merkin. Merkki voidaan myöntää, jos yritys käyttää suuren osan tuottamastaan voitosta edistämään yhteiskunnallisesti positiivisia vaikutuksia. Yrityksen liiketoiminnan tulee myös olla avointa ja läpinäkyvää. Validia on kokonaan kotimainen yritys, jonka voitosta pääosa käytetään yrityksen palveluiden kehittämiseen sekä Invalidiliitto ry:n tarkoituksen edistämiseen.
Lue lisää
Kukka kuvituskuva
Ympäristöpolitiikka
Validian ympäristötyön päämääränä on vähentää toiminnastamme aiheutuneita haitallisia ympäristövaikutuksia ja edistää kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassamme.
Lue lisää
Ympäristöpolitiikka
Autamme sinua elämään tasavertaista arkea
Mahdollisimman itsenäinen, arvokas ja turvallinen elämä kuuluu jokaiselle. Me autamme toteuttamaan valintojasi, kun tarvitset tukea arjessasi: ”Sinun näköinen elämä – minun tehtävä”.
Lue lisää
Thumbnail